Hainler mecliste yurtseverler hapiste

Tüm Türkiye’ye Alanya’dan öncelikle bir müjde verelim.

Hainler mecliste yurtseverler hapiste

Hırsızlara,yolsuzlara ve rantçılara sesleniyoruz. Ayakkabı kutularını ve içindekileri bilmeyiz ama her geldiğiniz yerde Iraklı Gazeteci El-Zeydi gibi BİZİM AYAKKABILARIMIZI kafanıza yemeye hazır olun. Dünyanın sayılı en büyük yolsuzluklarından ikisi olan DENİZ FENERİ VURGUNU ve AİLE BOYU RÜŞVET ve RANT YOLSUZLUĞU dosyalarının aynı cenah etrafında dönmesi normal midir?

HER YER HIRSIZLIK HER YER YOLSUZLUK

Tabiî ki değildir. Doğasında at hırsızlığı olanlar önce yakın gördüklerini soyar çıraklık ve kalfalığı orada geçirip ustalığı devlet kademelerinde gösterir. Biz bu hırsızlara MEZAR SOYGUNCULARI adını veriyoruz. Mezarda ölmüş adamın altın dişi varsa onu bile sökerler. Halkı işsizken, aç iken oğlu tok kendileri bolluk ve han,hamam peşinde olanlara açık çağrımız vardır:

Sizi mahvettiğiniz Kazdağlarında, Hes Projeleriyle yok ettiğiniz vadilerde işçi olarak tüm ailenizle çalıştırıp emeğin çalışmanın ne olduğunu göstereceğiz. Elinizle yaktığınız ateşi söndüremiyorsanız o ateş sizi yakacaktır.

GENÇLİK İŞÇİ EL ELE TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE

BİZE AİLELERİMİZ ÇALMAYI DEĞİL ÇALIŞMAYI ÖĞRETTİ…

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ÇOCUĞU DEVRİM YAPAR, SİZİN ÇOCUKLARINIZ ANCAK YOLSUZLUK, HIRSIZLIK ve RANTÇILIK YAPAR.

Çünkü; hırsızlık oğuldan babaya değil babadan oğula geçer.

HIRSIZ TAYYİP ERDOĞAN HIRSIZ TAYYİP ERDOĞAN

Mafya-Tarikat-Gladyo üçlüsü birbirine girmiştir. Bunun tek bir nedeni vardır. Haziran Ayaklanması ile ayağa kalkan halk hızlı bir şekilde örgütlenme ve devrimcileşme sürecine girmiştir. Atağa kalkan Halk Hareketinden çok fazla korkmalarının en büyük sebebi toplumsal olarak kanayan yaramız olan Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy Davalarındaki hukuksuzluk, cinayetlerdir. Vatanseverlere, Türk Ordusuna yapılan tertiplerin faturasının altından kalkılamayacak kadar Milli Güvenlik Sorunu haline gelmesi, suçları birbirlerine yıkmaya çalışmaları, kendi iç çatışmalarının artmasını getirmiştir. Tüm ülkeyi Terör Kampları, Amerikan Füze Üsleri, Füze Kalkanları, Amerikan ve Mossad ajanlarının cirit attığı Müstemeleke’ye çevirenler ömür boyu kendilerinin ve dünyanın unutamayacağı 21 YY.’ın en büyük devrimini yaşayacaklardır.

KAHROLSUN MİT-CİA-KONTRGERİLLA

Bu kadar yolsuzluk ve hırsızlığın yanında ülke büyük bir ekonomik krize gitmektedir. Kriz o kadar büyüktür ki 1929 Buhranı olarak bilinen tarihin en büyük ekonomik krizi bile çok küçük kalmaktadır. Buradan herkese söylüyoruz. Bu kış çok soğuk geçecek, meydanlar ısınacak, krizin vurduğu ocaklara, ailelere ateş düşecek. Türkiye’nin 2014 Yılı Büyük İşçi Hareketi ve Halk Hareketi’nin birleşerek devrime gidişine şahit olacağımız yıl olacaktır.

Amerika, Avrupa gibi ülkelerden medet umanlar, unutmasınlar Halk Hareketi sadece iktidara değil sizin gibi piyon ve işbirlikçi parti müdürlüğünden öteye gitmeyen tavırlarınıza DEVRİM MAHKEMELERİ’nde yargılayarak gereken cevabı verecektir. Devrimimiz, Misak-ı Milli ile tescillenmiş ülkemize TÜRKİYE BİRLEŞİK DEVLETLERİ diyecek kadar küstahça açıklamalarda bulunan vatansız, şerefsizleri içine alanları, vatana açıkça ihanet eden İkiz Sözleşmeleri imzalayanlara göz yumanları ve onlara koltuk değneği olanları asla affetmeyecektir. Bu örnekler bile sizi ömür boyu SİLİVRİ ZİNDANLARI’ na göndermemize yetecektir.

SİLİVRİ ZİNDANI YIKILACAK SİLİVRİ ZİNDANI YIKILACAK

‘Milletin kendisini yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır.’ diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün bize Bursa Nutku ve Gençliğe Hitabe ile emanet ettiği bu Türkiye Cumhuriyeti’nin ne bekçisiyiz, ne de koruyucusuyuz. Biz bu ülkenin gerçek sahibiyiz. Bekçilik ve koruyuculuk görevini yapanlar rozetlerle içi boş hamasi nutuklarla Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Devrimlerini anlamayan, Kemalizm’e karşı alternatif yaratılan, emperyalizme dolaylı yoldan hizmet eden Avrupa ihracı Sosyal Demokratlardır.

MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİYİZ

Bize son dönemlerde ‘HÜKÜMET İSTİFA’ eylemlerimiz ve faaliyetlerimizden dolayı saldıranlara ve ‘BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ’ sloganımızdan dolayı sürekli olarak eleştirenlere sesleniyoruz:

Bop Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan Dışişleri Bakanı Colin Powell ile iki sayfa dokuz madde gizli anlaşma yapan Abdullah Gül, Türkiye’de bölücü yıkıcı faaliyetlerin odağı olmuş olan Akp, ülkede yıkıcı, gerici faaliyet yürüten F-Tipi ve görevi muhalefet yapmak olan ancak muhalefet yapmak yerine iktidarla işbirliği yapan, koltuk değneği olanlar ATATÜRK GENÇLİĞİ GÖREV BAŞINDADIR. Size de suçlarınızın bedelini en ağır şekilde ödetecektir.

Gamze Devrim Dönmez

ulusalkanal.com.tr

# MİT # meclis # hapis # Kontrgerilla # cia # Mustafa emal atatürk # yurtsever # silivri zindanı