Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yazdığı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabı okuyucu ile buluştu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" adlı kitabı okuyucu ile buluştu. İlk basımı Turkuvaz Kitap tarafından Türkçe olarak yapılan eser, 40 TL'den satışa sunuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yazdığı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabı okuyucu ile buluştu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" ismiyle bir kitap kaleme aldı. Türkiye'nin, tüm insanlık için ortaya koyduğu adalet arayışını anlatacağı belirtilen kitap okuyucu ile buluştu.

Kitapta Birleşmiş Milletler'in meşruiyet, işlevsellik, etkinlik, kapsayıcılık, temsil ve yönetişim sorunlarına vurgu yapıldı.

Kitabında BM için temsilde adaletin sağlandığı yeni bir anlayış önerisinde bulunan Erdoğan, "Küresel adaleti tesis etmekle yükümlü kurumlar ne yazık ki büyük bir atalet içinde bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Turkuvaz Kitap'tan çıkan kitap İngilizce, Arapça, Almanca, Fransızca, Rusça ve İspanyolca gibi dünya dillerine de çevriliyor.

Erdoğan'ın "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabı 40 TL'den satışa sunuldu.

# cumhurbaşkanı erdoğan # Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan # Birleşmiş milletler # İngilizce # arapça # rusça # Almanca # Fransızca # İspanyolca # Turkuvaz Kitap # dünya dilleri