Oya Narin’e rahat vermiyor! Yemin 207. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 208. bölüm fragmanı izle..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 17 Mart Salı günü, 207. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 207. bölüm izle... Yemin 208. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 208. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Oya Narin’e rahat vermiyor! Yemin 207. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 208. bölüm fragmanı izle..

Yemin dizisinde dün; Narin, Kemal’in hayatını da tehlikeye attığı için kendini suçlamaktadır ve çok etkilenmiştir. Kemal ise Narin’i suçlamanın pişmanlığını yaşamaktadır.

Oya ile evde karşılaşan Narin hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Oya, Erhan’ı ne kadar sevdiğini söyleyip duruyordur ve Erhan’ın ölümünden Narin’i sorumlu tutmaktadır.

Reyhan ve Emir bebek heyecanı yaşarken, Emir panikten Reyhan’ı rahat bırakmamaktadır. Reyhan şımarsa da Emir, her şeyine karışmaya başlamıştır. Fakat asıl tehlike Cavidan’dır. Cavidan Reyhan’ın her yediği içtiğine zehir katmaya başlamıştır! Reyhan her seferinde kurtulsa da şans ne kadar ondan yana olacaktır?

YEMİN 207. BÖLÜM İZLE

YEMİN 208. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ulusal.com.tr

# yemin # yemin izle # Yemin fragman # yemin yeni bölüm fragmanı # emir reyhan