TRT'de skandal hata!

TRT Spor, dün akşam büyük bir skandala imza attı. PTT 1. Lig maçlarının yayın hakkı elinde bulunan TRT, yayın hakkları Digitürk'te olan Süper Lig maçını yayınladı. Yapılan hatayı yaklaşık 5 dakika fark etmeyen TRT Spor, önce tanıtım girdi, ardından Adana Demirspor - Denizlispor maçını yayına koydu. İzleyiciler tarafından fark edilen bu skandal, sosyal medyada da yankı buldu.

PTT 1. Lig maçlarını naklen yayınlayan TRT, dün akşam oynanan Adana Demirspor - Denizlispor karşılaşmasını TRT Spor'dan naklen yayınlayacağını duyurdu. Bu maçı izlemek için TRT Spor kanalını açanlar ise büyük bir sürprizle karşılaştı.

TRT Spor'da, saat 20.00'de başlyan Adana Demirspor - Denizlispor maç yayını devam ederken, ekranlara bir anda aynı saatte Akhisar Belediyespor - Sivasspor maçının görüntüsü geldi.

Yayın hakları Digiturk'te olan Süper Lig maçını yayınlayan TRT Spor, hatayı yaklaşık 5 dakika sonra fark edebildi.

Önce tanıtım giren TRT'spor, ardından normal akışa döndü ve Adana Demirspor - Denizlispor maçını yayınlamaya başladı.

Binlerce çalışanı olan Devlet Televizyon'unda, böyle bir hatanın bu kadar uzun süre fark edilememesi, eleştirilere neden oldu. TRT'deki bu skandal, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Öte yandan görüntülerinin izinsiz kullanılması konusunda oldukça hassas davranan yayıncı kuruluşun,TRT'ye tazminat davası açmayacağını öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

# süper lig # hata # yayın hakkı # trt spor