Vatan Partisi Ankara adayı Tülin Oygür kenti fethetti

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor... Başkentte gidilmedik nokta bırakmayan Oygür, bugün Kızılay'da esnafla buluştu, dün de Ankara Kalesi'ndeydi

Vatan Partisi Ankara adayı Tülin Oygür kenti fethetti

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, seçim çalışmalarına devam ediyor. Oygür bu sabah saatlerinde Kızılay Meşrutiyet Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Oygür, “Rant Değil Üretim İçin Belediyecilik anlayışımızla Ankara’da turizmi canlandıracağız, esnafımızın sıkıntısını gidereceğiz” dedi.

Ankara’nın gündüz vakitlerinde en kalabalık bölgesinin Kızılay olduğunu belirten Oygür, sokak ve caddelerin Başkent’e yakışır şekilde düzenlenmesi gerektiğini belirtti. Oygür’e başarılar dileyen vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çekildi.

ANKARA KALESİ'NE GİTTİ

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, Ankara’yı karış karış gezmeye devam ediyor. Oygür, bugün Ankara Kalesi ve çevresinde ve vatandaşlarla buluştu.

Tülin Oygür’e Öncü Gençlik Genel Başkanı Özgür Bursalı ve Vatan Partisi Ayaş Belediye Başkan Adayı Hasan Dönmez eşlik etti.

Pirinç Han Antikacılar Çarşısı’nda dükkanları dolaşan Oygür, esnafın sıkıntılarını dinledi. El işi hediyelik eşyalar satan esnaflarla sohbet eden Oygür, Ankara turizmini canlandıracaklarını belirterek "Tarihi ve kültürel mirasımıza sahip çıkılacağız" dedi.

Ankara Kulübü Derneği’nin Başkanı Metin Özaslan’la bir antikacıda bir araya gelen Oygür’e, Özaslan başarılar diledi.

Ziyaret sırasında bölge halkı ve ziyarete gelen turistler Oygür ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

# ankara # aday # seçim # tülin oygür # çalışması # vatan aprtisi