İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında soruşturma açıldı

İyi Parti'de FETÖ krizi devam ediyor. Tartışmalar büyürken partinin bu hafta Meclis grup toplantısı yapmaması dikkat çekti. İyi Parti milletvekili Ümit Özdağ, yeni bir açıklama ile "İYİ Parti'yi kriptolara ve karanlık mihraklara teslim etmeyeceğiz" dedi. Öte yandan Özdağ'ın açıklamaları sonrası İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında soruşturma açıldı

Grup toplantısı yapılmadı. Yeni açıklamalar geldi. Partide kripto FETÖ'cüler var denildi. Krizin büyüdüğü İyi Parti'de Kavuncu hakkında FETÖ soruşturması da başlatıldı.

İyi Parti içinde tartışmalara neden olan FETÖ krizi grup toplantısına da yansıdı. Salı günü yapılan İyi Parti Meclis grup toplantısı bu hafta yapılmadı. İyi Parti'den yapılan açıklamada toplantının bir gün sonraya ertelendiği duyuruldu.

İyi Parti'de FETÖ yapılanmalarını anlatan İyi Parti milletvekili Ümit Özdağ da yeni açıklama yaptı. Partisinin 3. kuruluş yıldönümüyle ilgili sosyal medya paylaşımında Özdağ, "3. yaşını kutlayan İYİ Parti'yi kriptolara ve karanlık mihraklara teslim etmemek için verdiğimiz mücadele devam edecek" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ümit Özdağ'ın FETÖ'cü dediği İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında da soruşturma açıldı.

Haberi Kavuncu, sosyal medya hesabından duyurdu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını belirtti.

Kavuncu yaptığı açıklamada, "Hakkımda soruşturma başlatıldığını memnuniyetle öğrendim. Yüce Türk yargısına yardımcı olmak ve iftiralara cevap vermek için hazırım." ifadelerine yer verdi.

ulusal.com.tr

# istanbul # İyi Parti # Buğra Kavuncu # Buğra Kavuncu kimdir