Erdoğan'dan Ankara'nın yeni Belediye Başkanı Mustafa Tuna'ya ilk talimat

Ankara'nın yeni Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna'ya ilk talimat Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, AKP'nin 16 Ankara milletvekilinin de bulunduğu toplantıda, İstanbul’da tanıtımını bizzat yaptığı Atatürk Kültür Merkezi (AKM) projesini hatırlatarak, bu konudaki kararlılığını vurguladı

Erdoğan'dan Ankara'nın yeni Belediye Başkanı Mustafa Tuna'ya ilk talimat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehircilik Şurası öncesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’yı Beştepe'de kabul etti.

Gazete Habertürk'ten Volkan Yanardağ'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı, önceki gün milletvekilleriyle yaptığı toplantıda bu görüşmeden söz etti. Erdoğan, AKP’nin 16 Ankara milletvekilinin de bulunduğu toplantıda, İstanbul’da tanıtımını bizzat yaptığı Atatürk Kültür Merkezi (AKM) projesini hatırlatarak, bu konudaki kararlılığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı, İstanbul AKM ’ye benzer bir projeyi Ankara’da bulunan AKM alanında da hayata geçirmek istediklerini belirterek, bu konu üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Eski hipodromda bulunan AKM için 4 proje olduğunu anlatan Erdoğan, bunlardan biri üzerinde yoğunlaşıp hayata geçireceklerini kaydetti.

ulusal.com.tr

# ankara # erdoğan # mustafa tuna # akm