Bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek

Bu hafta sinema salonlarında 3'ü yerli 7 film vizyona girecek.

Yeşilçam klasikleri arasında yer alan Hababam Sınıfı'nın yeniden çevrimi "Hababam Sınıfı Yeniden" izleyici ile buluşuyor.

Onur Barış'ın yazıp yönettiği belgesel film "Benden Hikayesi", ünlü yazar Sait Faik Abasıyanık'ın hayatını konu alıyor.

Robert Redford'un başrolünde oynadığı "İhtiyar Adam ve Silah", suç kariyerinde birçok kez hapisten kaçan ve 70 yaşında son bir soygun serisine girişen Forrest Tucker'ın hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

İki çocuğu ve eşi ile Boston'da kırsala taşınan ailenin yaşadıklarını anlatan "Hayvan Mezarlığı" filiminin yönetmenliğini Kevin Kölsch ve Dennis Widmyer yaptı.

Süleyman Arda Eminçe'nin yazıp yönettiği "Suç Unsuru", birlikte yaşayan iki yakın arkadaşın evine polis tarafından baskın yapılması sonrası gelişen olaylar etrafında dönüyor.

David F. Sandberg yönetmenliğindeki fantastik macera filmi "Shazam!", genç bir çocuğun süper güçlerle, pelerinli ve kaslı bir kahramana dönüşmesin anlatıyor.

Tim Burton'ın yönetmenliğini yaptığı "Dumbo" adlı filmin başrollerinde Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Nico Parker, Finley Hobbins, Joseph Gatt, Alan Arkin ve Sharon Rooney yer alıyor.

# film # vizyondakiler # bu hafta