En güzel Cuma mesajları... Sevdiklerinize yollayabileceğiniz en güzel Cuma mesajları 21 Şubat Cuma özel mesajlar

Hayırlı Cumalar! Özenle seçilmiş Cuma mesajlarını sizler için derledik. 21 Şubat Cuma gününün önemini anlatan Cuma mesajları... Whatsapp ve Facebook'tan sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en özel Cuma mesajlarını sevdiklerinize göndermeniz için özel mesajlar yayınlandı...

En güzel Cuma mesajları... Sevdiklerinize yollayabileceğiniz en güzel Cuma mesajları 21 Şubat Cuma özel mesajlar

Bugüne özel Cuma günü mesajlarını sizler için derledik...

Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi; gönlümün tesbihine umut boncukları dizdim tane tane. Her bir çekişte af diyerek sığındım rahmetine. Hayırlı Cumalar.

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta, melekler başucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Cuma günün mübarek olsun.

Ey Allah’ım! Senin rahmetini umuyorum. Beni göz açıp kapayıncaya kadar da olsa nefsimle başbaşa bırakma. Halimi tümüyle düzelt, Senden başka İlah yoktur. Cumamız mübarek olsun.

Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

Allah, ömrünüzü zeytin ağacının ömrü gibi uzun, bedeninizi zeytinyağı gibi sıhhatli, yuvanızı zeytin taneleri gibi bereketli yapsın... Hayırlı, nurlu cumalar...

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostlar unutulsun. Cuma gününüz mübarek olsun.

"Allah'ın adıyla, Allah Resulune salat ve selam olsun. Allah'ım , Senden fazl-u (ihsanını) diliyorum. Allahım, beni rahmetinden uzaklaştırılmış şeytanın şerrinden koru." (Buhari, teheccüd: 25) Hayırlı Cumalar.

Cuma günleri, duanın kabul oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.

Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin..Hayırlı cumalar.

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya Rabbim. Hayırlı cumalar dilerim.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Cumanız hayrolsun...

ulusal.com.tr

# Cuma # cuma mesajları # 21 Şubat Cuma # en güzel cuma mesajları