Digiturk Ve Tivibu'ya giriyoruz: Türk gençliğinden Ulusal Kanal'a tam destek

Ulusal Kanal’ın Digiturk ve Tivibu platformlarında yer alması için başlatılan kampanyaya Türk gençliğinden tam destek geldi. Öncü Gençlik Genel Başkanı Özgür Bursalı, Ulusal Kanal’ın her zaman Türk gençliğinin yanında olduğunu vurguladı. Öncü Gençlik üyelerinin burs ve harçlıklarını kampanyaya vereceklerini belirten Bursalı, vatandaşları da mücadeleye omuz vermeye çağırdı.

Digiturk Ve Tivibu'ya giriyoruz: Türk gençliğinden Ulusal Kanal'a tam destek

Ulusal Kanal, Silivri’de...

Amerikan askerinin başına çuval geçirdiğinde...

Milli bayramların yasaklanmasına karşı mücadelede ve daha birçok alanda Türk gençliğinin yanındaydı. Şimdi de Türk gençliği Türkiye'nin milli kanalının yanında yer aldı.

Ulusal Kanal 5 milyon haneyi daha aydınlatmak için Digiturk ve Tivibu'da yer alacak. Ulusal Kanal’ın başlattığı bu atılım kampanyası ile Türk gençliğinin sorunları ve çözümleri milyonlarca kişiye ulaşacak.

Ulusal Kanal'ın kampanyasına destek vermek için Vatan Partisi'nin gençlik kolu Öncü Gençlik Zoom üzerinden bir toplantı yaptı. Toplantıda Ulusal Kanal'ı Digiturk ve Tivibu'ya girdirmek için tam kararlılık iradesi ortaya koyuldu. Öncü Gençlik üyeleri, burs ve harçlıklarıyla, Ulusal Kanal'a gerekli 3 buçuk milyona katkı sunacaklarını belirtti.

Öncü Gençlik Genel Başkanı Özgür Bursalı, Ulusal Kanal’ın her zaman Türk gençliğinin sorunlarını çözecek yolu gösterdiğini belirtti. Bursalı, vatandaşları kampanyaya omuz vermeye çağırdı.

ulusal.com.tr

# vatan partisi # türk # Silivri # öncü gençlik # Digitürk # tivibu # ulusal kanak