Genelkurmay icralık oldu!

Emekli Astsubay Ahmet Zengin, orduevlerine girişi yasaklandığı için Genelkurmay’a icra takibi başlattı.

Genelkurmay icralık oldu!

Emekli AstsubayAhmet Zengin, orduevlerine girişi yasaklandığı için Genelkurmay’a icra takibi başlattı.

Emekli olduktan sonra özellikle suikaste kurban giden emekli Orgeneral Eşref Bitlis’le ilgili basına önemli açıklamalarda bulunan Ahmet Zengin’in orduevlerine girişi yasaklandı. Kırıkkale 4. İcra Dairesi’ne 18 Temmuz’da başvuran Zengin, bu durumu eleştirerek bugüne kadar orduevi için ödediği aidatları geri almak için icra takibi başlattı.

26 YILLIK GÖREVİN BEDELİ!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin çeşitli kademelerinde 26 yıl görev yapan emekli Astsubay Zengin, kendisine yapılan bu davranışın yakışıksız olduğunu belirterek “26 yıl boyunca şerefimle görev yaptığım TSK’dan onurumla emekli oldum. Emekli olduktan sonra amatör olarak köşe yazarlığı yapmaya başladım. Bu arada bazı televizyonlarda çeşitli konularda programlar yaptım. Yaptığım programlarda askeri camiada bazı aksayan konuları gündeme getirdiğim için Genelkurmay Başkanlığı tarafından astsubayların yararlandığı orduevlerine girmem yasaklandı” dedi. Zengin, bu haksızlığı hazmedemediği için bugüne kadar ödediği aidatları geri istediğini dile getirdi.

Bu arada orduevine girişi yasaklanan emekli Tümgeneral Naci Beştepe’nin de mahkemeden aynı talepte bulunacağı öğrenildi.

Aydınlık

# genelkurmay # orduevi # emekli astsubay # yasaklandı # icra takibi