''AKP her yolu deniyor''

Rıza Sarraf ve Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'e el konulan paraların faiziyle iade edilmesine, Devlet Bahçeli'den tepki geldi. Yazılı bir açıklama yapan MHP Lideri "Hırsızlık zanlıları çaldıkları paraları tekrar almakla kalmamış, bir de milletimize faiz faturası çıkarılmıştır" dedi.

''AKP her yolu deniyor''

4 eski bakan hakkındaki komisyon kararının ertelenmesi ve 17-25 Aralık zanlılarının el konulan paraları faiziyle geri almasına MHP LideriDevlet Bahçeli'den tepki geldi. Yazılı açıklama yapan Bahçeli, 17-25 Aralık operasyonlarının darbe girişimi olmadığını belirtti.

"Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu darbe sözleriyle savuşturmaya, sakatlamaya ve savsaklamaya çalışan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP zihniyeti aziz milletimizi hakir görmüş, küçümsemiş, yalanlarla oyalamıştır."

Bahçeli, açıklamasına 4 eski bakanla ilgili kararın ertelemesini eleştirerek devam etti.

"Servetlerinde orantısız bir artış olduğu MASAK tarafından tespit edilen bu dört bakanın Yüce Divan'a sevk edilmemesi amacıyla türlü engeller, envai çeşit bahaneler uydurulmaya çalışılmıştır."

'Yolsuzlukla hırsızlığı ayrı gören sahte âlimlerin uyduruk fetvaları hiç kimseyi aklamayacak', diyen MHP Lideri el konulan paraların faiziyle geri verilmesine de tepki gösterdi.

"Türk milleti ayakkabı kutularına koyulan haram paraları unutmamıştır… Görünen odur ki, hırsızlık zanlıları çaldıkları paraları tekrar almakla kalmamış, bir de aziz milletimize faiz faturası çıkarmış, alenen soygunlarına devam etmişlerdir."

ulusalkanal.com.tr

# AKP # devlet bahçeli # masak # rıza sarraf # mhp lideri