PKK'ya büyük darbe

İstanbul'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik 4 ilçede 15 adrese operasyon düzenlendi. Aralarında HDP'li yöneticilerin de olduğu 10 şüpheli gözaltına alındı. Yurt genelinde de operasyonlar devam ediyor.

PKK'ya büyük darbe

Yurt genelinde terör örgütüPKK'ya büyük darbe vuruldu. Özel hareket polislerinin katıldığı operasyonlarda çok sayıda şüpheli ekiplerin takibinden kaçamadı.

İstanbulEmniyeti terör örgütü PKK'ya büyük operasyon yaptı. 4 ilçede 15 adrese baskın düzenlendi. 10 şüpheli yakalandı.

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin yöneticileri de şüpheli listesindeydi. HDP'nin Kağıthane ilçe başkanları B.D. ve A.Y. ile Beşiktaş ilçe başkanı R.B'de gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi. Firari 5 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Ankara'da ise aralarında eski HDP il başkanlarının da bulunduğu 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 10'u gözaltına alındı.

Şüphelilerin terör örgütü güdümündeki haber sitelerinden yapılan çağrı ve talimatlar doğrultusunda Ankara'da eylem ve etkinlik düzenleme çabası içerisinde oldukları tespit edildi.

Operasyonların bir diğer adresi Adana oldu. PKK/KCK'ya yönelik özel harekat destekli operasyonda 15 şüpheli yakalandı.

Ekipler, adresleri tespit edilen 15 şüphelinin evlerine özel harekat polislerinin desteğiyle baskın yaptı.

Kocaeli'de, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, 10 şüpheli gözaltına alındı.Gözaltına alınanlar arasında HDP ilçe yöneticileri de yer alıyor.

Bir operasyonda Mersin'deydi. terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 14 zanlı gözaltına alındı.

Ekipler nevruz öncesinde eylem ve etkinlik yapacakları değerlendirilen 14 şüphelinin kimliğini tespit etti.Zanlıların adreslerinde dijital materyal ve dokümanlar ele geçirildi.

# istanbul # ankara # adana # pkk # terörist # hdp # operasyon # terör # gözaltı # terör örgütü # eylem # şüpheli # emniyet # Baskın # gençlik yapılanması