Baykar'dan Azerbaycan'a Zafer Günü mesajı: ''Beşikten mezara kadar Azerbaycan, Türkiye''

Ürettiği İHA, SİHA ve TİHA'larla Karabağ Zaferi'nde büyük rol oynayan Baykar Teknoloji Azerbaycan'ın Zafer Günü'nü tebrik eden bir paylaşım yaptı. Baykar Teknoloji, yaptığı paylaşımda Azerbaycan-Türkiye ilişkişini vurgulayan bir video klipte yayınladı. Paylaşılan klipte, Azerbaycan-Türkiye dostluğunu yansıtan fotoğraflar yer alırken, aynı zamanda ''Tarihin yazdığı destan, iki bedende bir can Türkiye, Azerbaycan'' ifadelerine yer verildi.

Baykar'dan Azerbaycan'a Zafer Günü mesajı: ''Beşikten mezara kadar Azerbaycan, Türkiye''

Milli İHA, SİHA ve TİHA'ları geliştiren teknoloji şirketi Baykar, Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi'nin 1'inci yıl dönümünü kutladı.

Baykar Savunma, Karabağ Zaferi'ni kutlamak için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

- Ege'den Hazar'a kadar, beşikten mezara kadar Azerbaycan, Türkiye. Tarihin yazdığı destan, iki bedende bir can Türkiye, Azerbaycan.

# Azerbaycan # dağlık karabağ zaferi # Ermenistan # Baykar # Karabağ zaferi # karabağ zaferinin yıl dönümü # karabağ zaferi yıldönümü # 44 günlük karabağ zaferi # karabağ zaferi yıldönümü ne zaman # karabağ zaferi kutlamaları # karabağ zaferi 8 kasım # karabağ zaferi tarihi # karabağ zaferi belgeseli # karabağ zafer bayramı # karabağ zafer günü # karabağ zaferi kutlaması # karabağ zaferi ne zaman # azerbaycanın karabağ zaferi # azerbaycan karabağ zaferi görselleri # azerbaycan karabağ zaferi # Baykar Savunma # zafer günü # Baykar Teknoloji