Öğretmen dizisinin yayın tarihi belli oldu! Dizi bu hafta başlıyor... Öğretmen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Yakında Fox TV'de yayınlanmaya başlanacak olan yeni dizi Öğretmen'in fragmanları ve ayrıntıları izleyici ile paylaşılmıştı. Şimdi ise dizinin yayın tarihi belli oldu!

Öğretmen dizisinin yayın tarihi belli oldu! Dizi bu hafta başlıyor... Öğretmen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Tanıtımın altına 'Çok yakında' notunu düşerek dizinin ne zaman yayınlanmaya başlanacağı bildirilmedi. Yapımcılığını Medyapım ile MF Yapım'ın birlikte yaptığı dizinin başrolünde İlker Kaleli yer alıyor. Dizinin yayın tarihi 4 Mart 2020 Çarşamba olarak açıklandı.

Bir öğrencinin ölümüne neden olan bir sınıfı anlatan dizi, İlker Kaleli'nin öğretmen rolünü güçlü duygularla yanıtması ile ilerleyecek.

İlker Kaleli, daha önce rolü için, "Bu yüzyılın insanına, hepimize, içinde kaybolup gittiğimiz hayatlarımızda artık sesini duymadığımız, gözden düşmüş vicdanın, kalbin ve iyi olmanın dersini veren bir garip öğretmen, bir deli düzen ve arasında yalpayıp duran kör hayatlar… Gördüğüm en güzel 'insan olma' derslerinden..”açıklamasında bulunmuştu.

Başrollerinde; İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol'un olduğu dizinin yönetmenliğini Koray Kerimoğlu yapıyor.

"ÖĞRETMEN" İLK TANITIM

ulusal.com.tr

# öğretmen # Fox # İlker Kaleli # Afra Saraçoğlu