Hava sıcaklıkları 0'ın altına düşmeye başladı

Yaklaşan kış mevsimi nedeniyle hava sıcaklıkları yer yer sıfırın altına düştü. Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 4 dereceyle Ardahan'da ölçüldü.

Hava sıcaklıkları 0'ın altına düşmeye başladı

Sonbaharın son ayında hava sıcaklıkları sıfırın altına düşmeye başladı.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 4 dereceyle Ardahan'da ölçüldü.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde hava az bulutlu ve açık olacak.

Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis beklenen belgede, sıcaklıklar mevsim normallerinin 4 ile 6 derece üzerinde seyredecek.

Bölge genelinde rüzgar, kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Gece en düşük sıcaklık Tunceli'de 6, Erzincan'da 4, Iğdır'da 3, sıfırın altında olmak üzere Erzurum ve Ağrı'da 1, Kars'ta 3 ve Ardahan'da 4 derece ölçüldü.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklığın Tunceli'de 21, Erzincan'da 18, Iğdır'da 17, Ağrı'da 15, Kars ve Erzurum'da 13, Ardahan'da 11 derece olacağı tahmin ediliyor.

Ardahan'da etkili olan soğuk hava nedeniyle cadde ve sokaklarda park halindeki araçlar kırağı ile kaplandı, bazı ev ve iş yerlerin camları buz tuttu.

# Erzincan # kars # ardahan # doğu anadolu bölgesi # ağrı # Hava durumu # tunceli # Iğdır # hava sıcaklığı # sonbahar # kış # kars hava durumu # ardahan hava durumu # Erzincan hava durumu # tunceli hava durumu # ağrı hava durumu # Iğdır hava durumu # pazar hava durumu # DOĞU ANADOLU HAVA DURUMU