Digiturk ve Tivibu'ya giriyoruz: Milletin Efendisi kampanyaya alın terini koydu

Milletin efendisi kampanyaya alın terini koydu. Salgın döneminde kötü gün dostu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Halk evinde oturdu, o harıl harıl toprağını işledi. Toprağın cefasını çekti, sefasını milletine sundu. İşte o zorlu emeğin hakkı için, kurulduğu günden beri yanı başında mücadelesine eşlik eden Ulusal Kanal'a desteğini kendince verdi.

Digiturk ve Tivibu'ya giriyoruz: Milletin Efendisi kampanyaya alın terini koydu

Türk Çiftçisi kampanyaya alın terini koydu.

Bereketli toprakların yurdu Antalya'nın Kumluca ilçesinde üreticilerimiz var güçleriyle çalışıyor. Onlar, salgın döneminde kötü gün dostu olduğunu bir kez daha hatırlattı. Onlar pandemide harıl harıl toprağını işledi. Yeri geldi biz onlara mikrofon uzattık. Yeri geldi onlar kameramanlık ve muhabirlik yapıp seslerini Ulusal Kanal'a ulaştırdı. Hiç bir şey aramızdaki bağa engel olamadı.

Ne pahasına olursa olsun kesintisiz üretim için emek harcıyorlar. Zorlu iklim şartlarında ürünleri her zaman risk altında. Milletin efendisini en çok da yüksek girdi maliyetleri üzüyor. Tüm bu zorluklar altında sesleri hep yapıcı çözüm için yükseliyor.

Tarımsal üretimin emektarları, 5 milyon evi daha aydınlatmak için başlattığımız kampanyamıza el verdi. Alın terini koydu. Gözünün nuru ürününü Ulusal Kanal'a sundu. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Ulusal Kanal'ın kampanyasına destek verdi.

# antalya # ulusal kanal # Digitürk # tivibu