Müge Anlı'da bugün neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Mart 2020 Çarşamba izle... Canlı özet

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler yaşanıyor? Müge Anlı ile canlı özet... Müge Anlı ile Tatlı Sert izle...

Müge Anlı'da bugün neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Mart 2020 Çarşamba izle... Canlı özet

Programa annesini bulmak için katılan Birgit Allport dün yayında annesi ve kardeşine kavuştu. Birgit, yayından sonra küçük kardeşi ile de tanıştı ve ilk kez ailesinin evi Yalova'ya gitti. Birgit, anne ve babasının eski fotoğraflarını uzun uzun inceledi. Ailede coşkuyla karşılanan Birgit, Müge Anlı'ya çok teşekkür etti.

Özlem ile kardeşi olma ihtimali olan kişi DNA testi yaptırdı fakat sonuç olumsuz çıktı... Özlem daha önce kardeşi ile programa katılıp üvey olduklarını öğrendiklerini ve gerçek ailelerini bulmak istediklerini söylemişti.

Küçük Zehra'nın ölümünün sorumluları aranıyor... 6 yaşındaki Zehra'nın aile içerisinden birisi tarafından öldürüldüğü düşünülüyor fakat bugün de katil zanlısı bulunamadı.

Tüyler ürperten Çağla Tuğaltay cinayetinde son 87 gün! Tecavüz bulgusuna rastlanmayan genç kızın olay anında bağırmaması ve kapıda zorlama olmaması şüpheleri Çağla'nın yakın çevresinde toplanmıştı. Cinayet günü bir çok kişinin eve girmesi delillerin yeterince incelenmesini engelmişti. Müge Anlı'nın yeniden gündeme taşıdığı Çağla cinayetinde gelen ihbarları değerlendiren ekipler iki kişinin DNA örneğini almıştı. Anlı, şüphelenilen iki kişiden DNA örnekleriyle ilgili sonuç çıktığını belirtti. Yapılan karşılaştırmada şüphelilerden alınan DNA örneklerin Çağla'nın tırnak arasından çıkan DNA örneği ile uyuşmadığı öğrenildi.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 11 MART ÇARŞAMBA

ulusal.com.tr

# alman # müge anlı ile tatlı sert # İngiliz # müge anlı