Ali'nin babası geldi! Mucize Doktor 26. bölümde neler yaşandı? Mucize Doktor 27. bölüm fragmanı izle...

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor 12 Mart Perşembe akşamı 26. bölümü ile ekranlara geldi. Ali'nin kariyeri sallantıdayken, Ferman ve Nazlı onun için mücadele eder. Mucize Doktor 27. bölüm fragmanı izle... Mucize Doktor'un son bölümünde neler yaşandı?

Ali'nin babası geldi! Mucize Doktor 26. bölümde neler yaşandı? Mucize Doktor 27. bölüm fragmanı izle...

Reyting rekortmeni farkındalık dizisi Mucize Doktor, Berhayat Hastanesi'nde yaşanan heyecanlı konuları ele alıyor.

Mucize Doktor'un yayınlanan son bölümünde; Damla'nın Tanju Hoca'ya Ali ve Nazlı'nın ilişkisi olduğunu söylemesi üzerine hastanede işler karışır. Tanju, Ali ve Nazlı'nın üzerine çok gider fakat Ferman, Damla'nın ispiyoncu olduğunu anlar ve gereken uyarıyı yapar.

Ali'de Damla ile yüzleşir. Damla'nın eşit standartlarda çalışma isteği Ali'nin hoşuna gider bu yüzden ona kızamaz. Ama bu ilişki artık tüm hastaneye yayılmıştır ve Nazlı, Damla'nın karşısına dikilir. Damla kendini savunsa da Nazlı üstüne gitmeye devam eder. Fakat Damla yine kendini haklı görmektedir.

İlham adlı bir hastanın olayında, Tanju Hoca'nın karşısında hesap veren Nazlı, geçmişindeki bir sırrı anlatır. Küçüklüğünde ne kadar yoksulluk çektiğini anlatan ve bir ekmek çaldığını itiraf eden Nazlı herkesi duygulandırır.

Kıvılcım'ın bebeğini aldırması elindeki bir raporla ispatlanır. Beliz ise Kıvılcım'a yaptıkları için çok pişmandır. Fakat Kıvılcım yine oyununu oynuyordur. Bebeğini aldırmamış ve hileyle rapor yazdırtmıştır.

Ali - Nazlı ilişkisini Nazlı'yı etkilediğini düşünen Tanju, Nazlı'yı cerrahiden alır. Ferman hoca ortalığı karıştıran Damla'yı uyarır ve Ali'ye dokunursa kendisini harcayacağını söyler.

Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Ali'nin babasının hastaneye geldiği ve ölümcül bir hastalığa yakalandığını söyler.

MUCİZE DOKTOR 27. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Mucize Doktor