İşçi Partisi Gladyo’nun merkezinde

İşçi Partisi Suriye'de Esad yönetimine karşı militan eğiten SADAT'ın İstanbul'daki merkezine girdi. İşçi Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Bilge Kuruca, SADAT'ın bir Kontrgerilla karargahı olduğunu söyledi.

İşçi Partisi Gladyo’nun merkezinde

İşçi Partisi, Suriye'de Esad yönetimine karşı terör eylemlerini düzenleyen militanların eğitildiği merkeze girdi.

İşçi Partisi üyeleri sabah saatlerinde, SADAT'ın İstanbul Beylikdüzü'ndeki merkezi önündeydi.

Aydınlık Gazetesi'nin haberiyle Türkiye'nin gündemine oturan merkez, askeri bir alan olarak kurulmuş. Merkezin çevresi tel örgülerle çevrili. Tel örgülerde, tıpkı askeri alanlarda olduğu gibi levhalar var. Levhalarda görüntü kaydetmenin yasak olduğu, bazı noktalara da girilemeyeceği belirtiliyor. Kapısında da bir nizamiye bulunuyor.

İşçi Partisi üyeleri önce merkezin önünde basın açıklaması yaptı.

Ardından, İşçi Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Bilge Kuruca ve beraberindei heyet merkezin içine girdi. SADAT'ın başkan yardımcısı olduğunu söyleyen Fethi Kıran da onlarla birlikteyedi.

SADAT'ın 4 katlı binasının içi de askeri bir bina olarak tasarlanmış. Güvenlik kameralarıyla görüntülenen binadaki, silah teslim dolabı, kotrollü bölge ve girilmesi yasak odalar dikkat çekti.

İrticai nedenlerle Türk Silahlı Kuvvetleri'nden atılan SADAT Başkanı Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi, önce heyetle görüşmek istedi. Ancak heyetin binaya girmesinin ardından görüşmeyi reddetti.

İşçi Partisi İl Başkanı Osman Bilge Kuruca, kotrgerilla merkezini dağıtacaklarını söyledi.

ulusalkanal.com.tr

# SADAT # İşçi Partisi Gladyo'nun merkezine girdi