Doğu Perinçek üreticilerle buluşacak

Ekonomik zorluklara karşı çözümlerin konuşulduğu Üretim Devrimi Kurultaylarının yeni adresi Adana ve Mersin olacak. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek 9 Ekim'de Adana’nın Kozan ve Yüreğir ilçesinde üreticilerle buluşacak. Vatan Partisi Lideri 10 Ekim Pazar günü de Mersin’in Tarsus İlçesinde üreticilerin sorunlarını dinleyecek. Buluşmalar için çalışmalarına hız veren Vatan Partisi, bölgedeki bütün üreticileri kurultaylara davet etti.

Doğu Perinçek üreticilerle buluşacak

Vatan Partisi Lideri Dr. Doğu Perinçeküreticilerin sorunlarına çözüm açıkladığı Üretim Devrimi Kurultaylarının adresi bu kez Adana ve Mersin olacak.

ADANA VE MERSİN’DE ÜRETİM DEVRİMİ KURULTAYLARI YAPILACAK

Yurdun dört bir yanında yapılan Üretim Devrimi Kurultayları bu defa Adana’nın Kozan ve Yüreğir İlçesi ile Mersin’in Tarsus ilçesinde yapılacak.

Kovid-19 salgınının olumsuz etkisi ve artan girdi maliyetleri altında ezilen üretici bir çıkış yolu arıyor. Sorunlara karşı çözüm yolunu ise Vatan Partisi, çiftçiyle birlikte oluşturuyor.

Adana’nın Yüreğir İlçesine bağlı Zağarlı mahallesinde yapılacak olan Üretim Devrimi Kurultayı’nda, üretimdeki olumsuzlukların yanı sıra bölgede tarıma zarar veren FBY Enerji Santrali’nin yarattığı sorunlar ele alınacak.

Narenciye cenneti FBY Enerji Santrali’nin yaydığı tozlar yüzünden, bu sene üreticiler mallarını satamıyor.

Tesis kurulmadan önce sezonda dört ilaçlama yaptıklarını söyleyen üreticiler tesisle birlikte, 10 günde bir ilaçlama yapmak zorunda kalıyor.

FBY Enerji Santrali’nin geceleri yanardağ gibi toz püskürttüğünü söyleyen üreticiler, tesisin filtresiz çalıştığını ifade etti.

Tesisin atık sularının da tarımsal sulama yapılan sulama kanallarına boşaltıldığı iddialar arasında.

Vatan Partisi Adana İl Başkanı Selver Kaplan üretimle ilgili her soruna derman olmak için vatandaşları, Zağarlı Mahallesi’nde FBY Enerji Santrali yanındaki Aslan Çiftliği’nde 9 Ekim günü saat 16’da yapılacak kurultaya davet etti.

Kurultayların Adana ayağının bir diğer adresi de, Narenciye cenneti Kozan. Vatan Partisi Kozan İlçe Başkanı Babür Ünüvar da vatandaşları üretimdeki sorunları konuşmak üzere 9 Ekim günü saat 10.30’da Kozan Belediye Sineması’na çağırdı.

Kurultayların bir diğeri de Mersin’in Tarsus İlçesine bağlı Aliefendioğlu Köyü Meydanı'nda 10 Ekim günü saat 15’te yapılacak. Vatan Partisi Mersin İl Başkanı Ali Rıza Taşdelen, Üretenlerin iktidarını kurmak için vatandaşlara çağrıda bulundu.

# adana # Mersin # vatan partisi # üretici # Doğu Perinçek # kurultay # tarsus # Tarım # üretim devrimi