Tülin Oygür, Beypazarı, Gölbaşı ve Kahramankazan’da vatandaşlarla buluştu

Yerel seçimlere haftalar kala Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tülin Oygür seçim çalışmalarını hızlandırdı. Oygür, Beypazarı, Gölbaşı ve Kahramanmaraş'ta vatandaşlarla buluştu

Tülin Oygür, Beypazarı, Gölbaşı ve Kahramankazan’da vatandaşlarla buluştu

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir BelediyeBaşkanAdayıTülin Oygür, seçim çalışmaları kapsamında Ankara’yı adım adım turluyor. Önceki gün Gölbaşı’nı ziyaret eden Oygür, dün Kahramankazan’da vatandaşlarla buluştu. Oygür bugün de Beyppazarı'ndaydı...

GÖLBAŞI

Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ergül Bezci ile esnafları ziyaret eden Oygür, vatandaşların sorunlarını dinledi. Gölbaşı’nın yerel gazetelerinden Aktif Haber’i ziyaret eden Oygür, gazetenin imtiyaz sahibi Soner Aksakal’la sohbet ederek projelerini anlattı.

KAHRAMANKAZAN

Oygür, dün Kahramankazan’da esnafları ziyaret etti, pazarda alışveriş yapan vatandaşları dinledi. Vatan Partisi Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Aysel Timuroğlu ile birlikte ilçeyi dolaşan Oygür, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ile görüştü.

BEYPAZARI

Oygür bugün Beypazarı’nda temaslarını sürdürdü.

Vatan Partisi Beypazarı Belediye Başkan Adayı Filiz Kayaönü ile birlikte Beypazarı Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Oygür, dernek Başkanı Nuri Arcaklıoğlu’nun yanısıra köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarlar, özellikle “büyükşehir yasası” ile birlikte ortaya çıkan sorunlarını dile getirdi.

Beypazarı’nın tarım ve turizm potansiyelinin çok uygun olduğunu belirten muhtarlar, üreticinin ve esnafın desteklenmesi gerektiğini belirtti. Muhtarlar, köy ve mahallelerdeki paylaşım kültürünün azalmaması için buralarda sosyal faaliyetlerin artırılmasını talep ettiler.

Tülin Oygür muhtarların bu taleplerini, yerel yönetimlerde uygulanacak programlarla çözülebileceğini, mevcut sistem partilerinin köy yaşamını, üretimi, turizmi bitirdiğini belirterek ancak Vatan Partisi'nin yöneteceği belediyelerde üreticinin baş tacı edileceğini söyledi.

Oygür, Beypazarı esnafını ve pazar alışverişi yapan vatandaşların sıkıntılarını da dinledi. Ankara’da üretim seferberliği başlatılacağın belirten Oygür, Beypazarı’nın yerli üreticilerine, geleneksel el üretimlerine gereken destekleri vereceklerini vurguladı.

# ankara # adayı # seçim çalışması # gölbaşı # Başkan # tülin oygür # belediye # kahramankazan # vatan aprtisi # büyük şehir