Yenikapı'da dikkat çeken fotoğraf

Saadet Partisi, CHP, İyi Parti, Gelecek Partisi, Hüda Par ve Demokrat Parti temsilcileri Yenikapı'da bir araya geldi. Saadet Partisi'nin Kudüs için düzenlediği mitingde verilen ortak fotoğraf hem dikkat çekti hem çok konuşuldu.

Yenikapı'da dikkat çeken fotoğraf

Saadet Partisi, ABD’nin ‘Yüzyılın Anlaşması’ adı altında açıkladığı plana tepki için YeniKapı'da miting düzenledi.

60 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle düzenlenen mitinge bu fotoğraf kareleri damga vurdu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Hüda Par Genel Başkanı İshak Sağlam, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı.

Mitingde konuşan Temel Karamollaoğlu, ABD ve İsrail'in işgal planına tepki gösterdi. "Yüzyılın Anlaşması" değil, "Yüzyılın Paçavrası" dedi.

Daha sonra kürsü CHP liderinin oldu. Kılıçdaroğlu, sözlerine Kudüs tarihiyle başladı. Milli Görüş kurucusu Necmettin Erbakan'ı da andı.

Konuşmacılar arasında Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu da vardı.

O da Erbakan'ı annamayı ihmal etmedi. Davutoğlu, konuşmasında "kutuplaştırıcı siyaset karşısında ortak ilkelerimiz, ortak idrakimiz için hep beraber omuz omuza vermeyi bilmeliyiz." mesajını verdi.

ulusal.com.tr

# chp # İyi Parti # Yenikapı # saadet partisi # hüda par # Demokrat Parti # Gelecek Partisi