Kampanya başlıyor!

Aydınlık Gazetesi basılı yayımda ısrar etti, çok sayıda gazete kapanırken ayakta kaldı. Aydınlık salgın döneminde de atılım yaparak e-gazeteyi hayata geçirdi. Şimdi yepyeni fırsatlarla abone olma zamanı!

Kampanya başlıyor!

Aydınlık gazetesi, e-gazete seferberliği başlatıyor. Kuruluşunun 100. yılını kutlayan Aydınlık, dijital ortamdaki okurlarını artırmak için kolları sıvadı. Binlerce okuru dijital ortamda abone yapmayı amaçlayan Aydınlık, üreticinin, işçinin, Diyarbakır Annelerinin ve Mehmetçiğin sesini Türkiye’nin her yerine hatta tüm dünyaya daha hızlı duyuracak.

Telefon ve tablet uygulamasından Aydınlık’ı rahatça okuyabilecek olan okurlar, gazetenin Avrupa ekini de her Pazar e-Aydınlık’tan takip edebilecekler.

‘AYDINLIK HER AN CEBİNİZDE’

E-gazete kampanyası hakkında konuşan Genel Müdür Osman Erbil, “Türkiye'nin bir asırlık en köklü ve devrimci gazetesi Aydınlık'a olan ihtiyaç her geçen gün artıyor. 100. yılımızda, ilk olarak ‘e-Aydınlık Atılım’ kampanyasını başlatıyoruz. Büyük yeniliklerle okurlarımızın karşısındayız. Hedefimiz 10 bin e-gazete abonesine ulaşmak. Evde kaldığımız bu dönemde, e-Aydınlık aboneliğini kolaylaştıran avantajlar getirdik. E-gazete uygulaması kullanıma açıldı. Aydınlık her an cebinizde ve tabletinizde... 10 yıllık arşivimize ve eklerimize de kolayca ulaşabileceksiniz. Yurtiçi ve yurtdışına özgün özellikler, Aydınlık'ın dünyanın her yerinden okunmasını artıracak. Üreticilerin sesi olan gazetemiz, Mehmetçik kararlılığıyla attığı manşetleri ve tavırlarıyla her zaman vatan mevzisindedir. Vatanseverlerimizi e-Aydınlık'a abone olmaya ve abone yapmaya davet ediyoruz” dedi.

ABONELİK FIRSATI

E-Aydınlık’a abone olan okurları pek çok fırsat bekliyor. E-gazeteye aylık aboneliğin yanı sıra yıllık abonelik yapan okurlar, süreleri dolduğunda yeniden ödeme yapmalarına gerek duymadan aboneliklerini sürdürebilecekler. Okurlar kredi kartı ile ödeme yapabilirken abonelik sistemi iptal işlemi yapılmadığı sürece otomatik devam edebilecek.

E-Aydınlık’ın sunduğu fırsatlardan bir diğeri de kitapseverleri sevindirecek. Yıllık abonelik alan okurlar aylık ödemede 12 ay kalma taahhüdü verdiği takdirde Kaynak Yayınları’ndan iki adet yüzde 55 indirim kuponundan yararlanabilecek. Ayrıca yurtiçi aboneler yıllık abonelikte aylık ödeme şeklinde 12 ay taahhüt verirse Teori ve Bilim ve Ütopya dergilerinin e-dergi yıllık aboneliğinde yüzde 20 indirim sağlayabilecek.

ÖDEME İMKANLARI

Aydınlık gazetesi, E-Aydınlık Atılımı kampanyasıyla birlikte okurlara ödeme imkanında da kolaylıklar sağlıyor. Yıllık abonelik yapan okurlar 750 TL yerine 500 TL’ye gazetesini 12 ay boyunca her gün takip edebilecek. Ayrıca aylık abonelik 75 TL yerine 50 TL olurken öğrenci aboneliğinde de yüzde 50 indirim getirildi. Öğrenciler yıllık 250 TL ve aylık 25 TL’ye e-Aydınlık’a ulaşabilecek.

Yurtdışı abonelik sisteminde ise e-gazete ücretleri Avrupa 90 Euro, İsviçre 100 Frank, İngiltere 80 Sterlin, Avrupa dışı 110 dolar olarak belirlendi.

E-Aydınlık için kredi kartı, banka kartı ve mail order sistemiyle ödeme seçenekleri bulunuyor. Ayrıntılı bilgi almak için egazete.aydinlik.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

AYDINLIK E-GAZETE ATILIMI ÖZEL YAYINI

Aydınlık’ın e-gazete kampanyası, Ulusal Kanal ekranlarından tüm Türkiye’ye duyurulacak. Gülgûn Feyman Budak’ın sunacağı Ulusal Kanal Özel Yayını bu akşam saat 20.00’de tüm platformlardan ve Digiturk 52. kanaldan izlenebilecek.

Görev Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Önsel, Aydınlık Gazetesi Genel Müdürü Osman Erbil, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Aydınlık Gazetesi Genel Müdür Yardımcısı Ali Murat Engin ve Aydınlık Gazetesi Avrupa Temsilcisi Ali Mercan, gazetenin başlattığı kampanya hakkında Türk halkını bilgilendirecek ve abonelik çağrısında bulunacak.

NASIL E-ABONE OLUNUR?

E-Aydınlık’a çok basit bir şekilde abone olabilirsiniz. egazete.aydinlik.com.tr adresine giriş yaparak abone kaydı oluşturabilir ve size uygun paketleri kolayca satın alabilirsiniz.

Okurlar, e-Aydınlık aboneliğine ilişkin bilgi almak için 0541 782 0942 ve 0531 888 0006 numaralı telefonları arayabilirler.egazete.aydinlik.com.tr adresine giriş yaparak veya Aydınlık e-gazete uygulamasından abone kaydı oluşturabilir.

Kampanya ile ilgili +49 1511 8958982 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

# diyarbakır # kampanya # dijital # aydınlık gazetesi # aydınlık