Taşkaya’dan İyi Partili Erozan’a çağrı: "Elimdeki ses kayıtlarını yayınlayabilir miyim?"

CHP ve İyi Parti Liderlerinin "Anayasa çalışması yapmadık" sözleri sonrası Eski İyi Partili Adem Taşkaya'dan yeni bir açıklama daha geldi. Taşkaya, CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve HDP'nin yaptığı toplantıların ses kayıtlarını yayınlamak için İyi Partili Kamil Erozan'dan izin istedi. Toplantılara katıldıkları belirtilen Kamil Erozan ve eski Saadet Partisi milletvekili Cihangir İslam da Ulusal Kanal’ın toplantı ile ilgili sorularını yanıtladı.

Taşkaya’dan İyi Partili Erozan’a çağrı: "Elimdeki ses kayıtlarını yayınlayabilir miyim?"

Haber: Seda Akyüz

Adem Taşkaya, İyi Parti’nin HDP, CHP ve Saadet ile yaptığı anayasa çalışmasının ses kayıtlarını yayınlamak için İyi Partili isimlere çağrı yaptı.

İyi Parti Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, daha önce bölücü anayasa toplantısına ilişkin elinde ses kaydı olduğunu açıklamıştı. Taşkaya, şimdi de toplantılara İyi Parti adına katıldığı belirtilen Milletvekili Kamil Erozan’a seslendi.

İyi Partili Kamil Erozan’ın yanı sıra toplantılarda yer aldığı belirtilen isimlerden biri de o dönem Saadet Partisi Milletvekili olan Cihangir İslam'dı. Her iki isim de toplantıya katılıp katılmadıklarına ilişkin Ulusal Kanal'ın sorularını yanıtladı.

Öte yandan partisindeki FETÖ ilişkilerini ve anayasa çalışmalarını ifşa ettiği için ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’dan da yeni açıklama geldi. Özdağ, Kamil Erozan’ın Berlin Temsilciliğine görevlendirdiği Mahican Balcı isimli kişinin HDP’li isimlerle toplantılara katıldığını ifade etti.

ulusal.com.tr

# chp # fetö # hdp # İyi Parti # anayasa # Saadet # adem taşkaya