Rıza bey apartmanın fenni mesulü tutuklandı

Ege Denizi'nde 30 Ekim günü meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremle ilgili soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında 37 yurttaşımızın hayatını kaybettiği İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Rıza Bey Apartmanı’nın fenni mesulü Ali Serdar Bayram tutuklandı.

Rıza bey apartmanın fenni mesulü tutuklandı

İzmir'deki depreme ilişkin soruşmada bir tutuklama haberi daha geldi.

30 Ekim günü Ege Denizi’nde meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremin ardından 117 kişi hayatını kaybetmiş, binin üzerinde yurttaşımız ise yaralanmıştı.

Yıkımın en çok yaşandığı İzmir’in Bayraklı ilçesindeki yıkılan binalarla ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığısoruşturma başlatmış, bugüne kadar ise 7 kişi tutuklanmıştı.

Soruşturma kapsamında Bayraklı ilçesinde 37 kişinin hayatını kaybettiği Rıza Bey Apartmanı’nın mimari proje müellifi ve fenni mesulü Ali Serdar Bayram, İstanbul’da yakalanarak tutuklandı.

Çatalca ilçesinde yakalanan Ali Serdar Bayram’ın ifadesi soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı tarafından SEGBİS ile alındı. Bayram işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

# deprem # izmir # istanbul # soruşturma # ege denizi # bayraklı # savcı # çatalca # SEGBİS # İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı