Zemheri final yapıyor! Zemheri 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Zemheri 9. bölüm özeti...

Show TV'nin yeni dizisi Zemheri'de alınan final kararı tüm sevenlerini üzdü. Önümüzdeki 10. bölümü ile final yapmaya hazırlanan Zemheri dizisinin 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zemheri 9. bölüm özeti... Erhan tutuklandı!

Zemheri final yapıyor! Zemheri 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Zemheri 9. bölüm özeti...

Firuze, Ertan'a Ayaz'la eskiden sevgili olduğunu açıklarken aslında planı bambaşkadır. Firuze, Ertan'ın güvenini kazanmak ister.

Ayaz ise annesinin acısını atlatmaya çalışır fakat kalbinde büyük bir yara açılmıştır. Fakat annesinin mezarı başında bir daha Firuze'nin elini bırakmayacağına söz verir.

Firuze’yle Ertan’ın düğün yemeğine giden ve geçmişlerini açıklayan Ayaz’ın amacı aslında bambaşkadır. Firuze’nin Ertan’a kolay kolay teslim olmayacağı artık kesinleşir, Ayaz’la ikisini yeni bir yol beklemektedir.

Ertan, Ayaz'ı düğünlerinden hemen sonra şirketten kovmak istese de Ayaz, Berrak'ın haklarını almıştır. Ertan çılgına döner. Fakat Ertan'a sürprizler bu kadarla kalmaz. Ertan'ın Yaşar'dan belgeleri alırken ki görüntüleri mahkemede delil olarak sunulur. Ertan artık tutuklanacaktır!

Berrak bir yandan hamileliğini heyecanla yaşarken bir yandan da Ayaz'ın gizli sandığını açar... O sandıkta Firuze vardır!

Ertan, Mete'yi abisi Ayaz'a karşı doldurur bunun için de Ayaz'ın büyük sırrını söyler. Babasını annesinin öldürdüğünü öğrenen Mete, Ayaz'dan bunun hesabını soracaktır.

ZEMHERİ 10. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# zemheri # ayaz