Cemal Can adadan gitmek mi istiyor? Survivor 2020'de büyük gelişme!

TV8'in sevilen ve yarışmacılar için limitleri zorlayan yarışması Survivor'da Cemal Can ada şartlarında kendisinin fiziksel ve ruhsal olarak limitlerinin sonuna geldiğini söyledi ve destekçilerinin aklını karıştırdı. Cemal Can elenmek mi istiyor?

Cemal Can adadan gitmek mi istiyor? Survivor 2020'de büyük gelişme!

Survivor'ın favori yarışmacılarından olan gönüllüler takımından Cemal Can, bu hafta potaya giren isim oldu.

Ünlü fenomen Danla Bilic'in yakın arkadaşı olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Cemal Can, yarışmadaki performansı ile ilk günden herkesin dikkatini çekmişti.

Bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Cemal Can, söylediği sözler ile ada şartlarını artık kaldıramadığını takım arkadaşlarına belli etti. Bunun üzerine gönüllüler takımı eleme potasına Cemal Can'ı gönderdi.

Bu sırada Danla Bilic ise Twitter hesabından, "Can'la 1 kez konuşabilir miyim? Bakın 7 saniye yeterli olacak kimseye de söylemem en azındna napacağımızı bilelim Acun Bey" yazarak, arkadaşının adadan elenip elenmemek istediğini anlamak için mizahsal bir dille paylaşım yaptı.

Cemal Can'ın ise yayınlanan yeni bölüm fragmanında mental ve fiziksel olarak sınırlarımı zorladım demesi elenmek istediğine yoruldu.

ulusal.com.tr

# survivor # TV8 # Danla Bilic # Cemal Can