15 Aralık 2016 İstanbul'da okullar tatil mi? (Okullar yarın tatil mi)

İstanbul'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu olması tahmin edilirken, gün içinde kar yağışı bekleniyor. İstanbul'da okuyan milyonlarca öğrenci ve veli okulların 15 Aralık Perşembe günü tatil olup olmayacağını merak ediyor. Soğuk ve karlı havanın Batı'ya kayması ile birlikte İstanbul'da okulların yarın tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Peki 15 Aralık 2016 günü İstanbul'da okullar tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığından ise İstanbul'da okulların 15 Aralık'ta tatil olup olmayacağına dair herhangi bir bilgilendirme veya açıklama yapılmadı.

15 Aralık 2016 İstanbul'da okullar tatil mi? (Okullar yarın tatil mi)

Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alacak. İstanbul'da kar yağışı başlanmasıyla birlikte Okulların yarın (15 Aralık Perşembe) tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağı hakkında yetkili kişilerden kesin bir açıklama gelmedi.

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Soğuk hava Batı'yı etkisi altına alıyor. İstanbul'da dün kar yağışı başladı. Okullar tatil mi sorusuna yanıt herhangi bir kurumdan gelmiş değil. İstanbul Valisi Şahin konu ile ilgili açıklama yaptığı anda haberimizden öğrenebilirsiniz. Kar yağışının etkisine göre 15 Aralık 2016 tatil konusu belli olacak.

İSTANBUL'A KAR YAĞDI

İstanbul'da dün öğle saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Özellikle Anadolu yakasında görülen kar yağışı, akşam saatlerinde Avrupa yakasında da etkili oldu.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDAN 15 ARALIK İSTANBUL KAR TATİLİ AÇIKLAMASI YAPILMADI

Öte yandan İstanbul'da 15 Aralık'ta okulların tatil olup olmayacağı yönünde Milli Eğitim Bakanlığı'ndan herhangi bir açıklama yapılmadı. Açıklama gelir gelmez haberimizi güncelleyeceğiz.

ulusalkanal.com.tr

# istanbul hava durumu # istanbulda kar tatili # istanbulda kar okullar tatil olacak mı # istanbul okullar tatil son dakika # son dakika istanbul okullar tatil açıklaması