Yerli turistlere müjde: Erken rezervasyon fırsatları başladı

TÜRSAB 2021 Turizm Kongresi Antalya’da başladı. Kongrede “Erken Değil Tam Zamanı” sloganıyla 2022 Erken Rezervasyon Kampanyası başlatıldı. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, vatandaşların uygun koşullarda, istediği dönemde ve istediği yerde tatil yapabilmesinin erken rezervasyon ile mümkün olduğunu söyledi.

Yerli turistlere müjde: Erken rezervasyon fırsatları başladı

Yerli turist için erken rezervasyon fırsatları başladı. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, “Erken Değil Tam Zamanı” sloganıyla 2022 Erken Rezervasyon Kampanyası başlattı.

Turizm sektörünün taşıyıcı gücü seyahat acentaları Antalya’da TÜRSAB 2021 Turizm Kongresi’nde bir araya geldi. Kongre bu yıl ilk kez düzenlendi.

21 Kasım’da sona erecek kongrede 600'den fazla katılımcıyla 30 oturum yapılacak, 86 konuşmacı yer alacak. İşte bu önemli kongrenin ilk gününde erken rezervasyon kampanyası tanıtıldı.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, toplantıda konuştu.

Salgında, uçak krizinde, en zor zamanlarda turizmcinin yanında kendi vatandaşları vardı. Önemi giderek artan iç pazarda, daha fazla hareketlilik bekleniyor.

# antalya # tatil # türsab # yerli turist # erken rezervasyon