İstanbul Güngören'de silahlı saldırı

İstanbul Güngören'de bir kafe önünde bekleyenlere uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti 7 kişi de yaralandı. Saldırı anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. OIayla ilgili soruşturma başlatan polis, 15 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul Güngören'de silahlı saldırı

İzlediğiniz görüntüler İstanbulGüngören'deki bir güvenlik kamerasına ait..

Görüntülerde herşey normal gibi görünüyor.. Kafe önünde 5-6 kişi kendi arasında sohbet ediyor..

Bu görüntüden sadece 10 saniye sonra ortalık adeta savaş alanına döndü. İleride bekleyen beyaz bir araç kafe önüne geldi. Aracın içinden rastgele ateş açıldı.

Uzun namlulu silahtan çıkan kurşunların hedefi olanlar yere düştü. Araç bir süre daha bekledi. Sürücü kapısından inen bir kişi, yerde yatanların yanına gidecekti ancak vazgeçti.

Yeniden araca binen sürücü hızlıca olay yerinden uzaklaştı..

Bu görüntüler de saldırı sonrası bir cep telefonuyla kaydedildi. 2'si kadın 8 kişinin yaralandığı saldırıda yaşanan can pazarı saniye saniye görüntülendi.

Bölgeye kısa zamanda çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Mahalleli de yerde yatanlara yardım etti.

Çevredeki hastanelere kaldrılan yaralıar tadavi altına alındı..Ağır yaralı olan Birol Ç. ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Geniş güvenlik öenlmeleri alan polis, 4,5 saat boyunca olay yerini inceledi. Güvenlik kamera kayıtlarını toplayan polis, saldırganların peşine düştü.

Sabah saatlerine operasyon başlatan polis, çete üyesi oldukları belirtilen 15 kişiyi gözlatına aldı. Gözaltına alınan isimlerden 4'ünün saldırıyı gerçekleştiren isimler olduğu ifade edildi..

ulusalkanal.com.tr

# istanbul # olu # yaralı # gözaltı # silahlı saldırı # güngören # kafe # namlu