Gökhan Özoğuz tepki gösterdi Fahrettin Koca cevap verdi: İşte ikili arasındaki diyalog

Ünlü müzik grubu Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca arasında aşı diyaloğu yaşandı. Vakaların artması ile ilgili Fahrettin Koca'ya tepkisini gösteren Gökhan Özoğuz'a yanıt bizzat Sağlık Bakanı'ndan geldi. İkili arasındaki konuşma Twitter'da gündeme oturdu.

Gökhan Özoğuz tepki gösterdi Fahrettin Koca cevap verdi: İşte ikili arasındaki diyalog

Ünlü Türk müzik grubu Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'dan, Fahrettin Koca'nın ''Vakaların artmasından 84 milyon sorumluyuz'' sözlerine tepki geldi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan Fahrettin Koca'yı etiketleyerek bir paylaşım yapan Gökhan Özoğuz, ''Tavan yapan Vakalardan Ben neden sorumluyum ya ?'' diyerek şu ifadeleri kullandı:

- Tavan yapan Vakalardan Ben neden sorumluyum ya ? 1 senedir Kendimle konuşmaktan şizofren oldum, Kongreye falan da yok.

- Sayın @drfahrettinkoca Aşıları etrafa saçmadan bir de bizi mi Aşılasanız acaba, belki biter Virüs. Boş boş Kapanacağımıza onu mu denesek?

Ünlü solistin paylaşımına cevap Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. ''Gökhan Bey kardeşim'' ifadeleriyle başlayan tweetinde Fahrettin Koca, ''Sorumluluk suçlamak manasına gelmez'' derken, destek vermeye davet etti.

- Gökhan Bey kardeşim, sorumluluk suçlamak manasına gelmez. Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var. 84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var. Destek olacağınızdan şüphem yok.

''ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ''

İkilinin sosyal medyadaki diyaloğu Gökhan Özoğuz'un Fahrettin Koca'ya mesajıyla devam etti.

Koca'nın cevabı üzerine ''Elimizden geleni yapmaya hazırız'' diyen Özoğuz, Sağlık Bakanı'na kolaylıklar da diledi.

- Sayın @drfahrettinkoca Bizler Her zaman seve seve bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız.

- Bu Mücadelemiz sırasında, Özellikle Aşı konusundaki gayretlerinizin de, Halkımızın Can güvenliği için artmasını rica ediyoruz. Kolaylıklar dilerim.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gökhan Özoğuz'un mesajına bir cevap daha verdi. Aşı konusunda gerçeğin, algılanandan daha iyi olduğunu vurgulayan Fahrettin Koca, mesajı için ünlü müzisyene de teşekkür etti.

- Gökhan Bey, tekrar merhaba. Hep birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştıkça zorluklar kolaylaşacak. Aşı konusunda gerçek, algılanandan kat kat iyi, daha da iyi olacak. Mesajınız için teşekkürler.

# Gökhan Özoğuz # tepki # kongre # kovid 19 # aşılama # Fahrettin Koca Twitter # diyalog # Fahrettin Koca aşı # Athena