CHP liderinden hükümete "trol" suçlaması

ABD Başkanı Biden'ın Türkiye'yi hedef alan yeni tip yangın savaşı ile mücadele sürerken Atlantik yanlısı Millet İttifakı'ndan hükümeti hedef alan bir açıklama geldi. Millet ittifakı adına konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'nın üstlenmesine rağmen yangınlarla ilgili hükümeti suçladı. Devletin aciz duruma düşürüldüğünü savunan CHP Lideri, "bundan sonra trolleşmiş iktidardan bir şey beklemeyeceğiz, Millet İttifakı olarak biz yapacağız" ifadelerini kullandı.

CHP liderinden hükümete "trol" suçlaması

PKK saldırılarını görmedi hatta suçu hükümete attı. FETÖ destekli "HELPTURKEY" çağrısına da sahip çıktı. Trolleşmekle suçladığı ve saray iktidarı dediği hükümetin devleti acze uğrattığını savundu.

36 ilde çıkarılan yangınların çok büyük bir kısmi kontrol altına alındı. ABD Başkanı Biden'in PKK üzerinden Türkiye'ye karşı yürüttüğü yeni tip yangın savaşına karşı devlet ve millet kararlılıkla mücadele ediyor.

Yangınları PKK'nın üstlenmesine rağmen Millet İttifakı ısrarla terör örgütünü ve arkasındaki ABD'yi görmüyor.

Millet İttifakı'ndan son açıklama da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. PKK ve arkasındaki ABD'ye tepki göstermeyen Kılıçdaroğlu, Fetö destekli Helpturkey çağrısına da sahip çıktı.

Hükümeti sert sözlerle hedef alan CHP Lideri, trol suçlaması yaptı. Saray iktidarı dediği hükümetin devleti acze düşürdüğünü iddia etti.

"Yapılmayacak" açıklamasına rağmen "yanan ormanlar yapılaşmaya açılacak" iddiasını sürdüren Kılıçdaroğlu, artık iktidardan bir şey bekleyemeyeceklerini Millet İttifakı olarak her şeyi kendilerinin yapacaklarını söyledi.

# chp # türkiye # pkk # kemal kılıçdaroğlu # HelpTurkey # help Turkey # trol