"Avanak Dedektör"

Ergün Yıldırım ve Hamit Şahin’in altı ay üzerinde çalışarak yazdığı komedi-aksiyon filmi "Avanak Dedektör"ün çekimleri tamamlandı. Bir cinayete tanık olup, İstanbul’dan Kuşadası’na kaçan üç kafadarın hikayesini anlatan film sonbaharda izleyici ile buluşacak. Filmin bir de sürprizi var. Aziz Nesin’in oğlu Ahmet Nesin teklif üzerine filmde kısa bir rol aldı.

"Avanak Dedektör"

Aydın ve Ege yöresini anlatan Hamit Şahin’in yapımcı ve yönetmeliğinde gerçekleşen Avanak Detektör filminin çekimleri bitti.

Hamit Şahin’in yapımcılığı ve yönetmenliğinde yapılan ve üzerinde altı ay düşünüldükten sonra gerçekleşen Avanak Detektör filminin son karesi Kuşadası’nda çekildi.

Hamit Şahin’in altı ayın üzerinde çalışarak yazdığı komedi-aksiyon filmi “Avanak Dedektör”de Tuğba Özay, Esra Sönmezer, Coşkun Göğen, Muharrem Erdemir, Yiğit Dören, Yavuz Karakaş, Ateş Fatih Uçan, Deniz Akkoyun, Uğurtan Sayıner, Müjde Okyanus, Cem Batu Altıntaş gibi çok sayıda oyuncu yer alıyor.

Filmde rol alan önemli isimlerden biri de Ünlü Yazar merhum Aziz Nesin’in anma töreni için Kuşadası’nda bulunan ve gelen teklif üzerine oynamayı kabul eden Ahmet Nesin.

Filmin son sahneleri arasında Tuğba Özay’ın helikopterden düşme sahnesi sırasında set ekibi, oyuncular ve Yapımcı Yönetmen Hamit Şahin gergin anlar yaşadı.

Yönetmen Hamit Şahin yaşadıkları anı Ulusal Kanal’a açıkladı.

Oyuncu Tuğba Özay aksiyon sahneleri için açıklamada bulundu.

Coşkun Göğen, Avanak Detektör seti hakkında düşünlerini söyledi.

Usta oyuncu Uğurtan Sayıner, uzun süredir hiçbir dizi de neden rol almadığını belirtti.

Oyuncu Gülnihal Demir, Avanak Detektör filmi hakkında memnuniyetlerini dile getirdi.

Hamit Şahin üçüncü projeyi de Aydın da düşündüğünü belirtti.

ulusalkanal.com.tr

"Avanak Dedektör" by ulusalkanal

# Tuğba Özay # Uğurtan Sayıner # Coşkun Göğen