Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon mesajı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suriye'deki terör örgütlerine yönelik yeni bir operasyon mesajı verdi. “İhtiyaç duyduğumuz an harekete geçeriz” diyen Erdoğan, tüm teröristlerin belirlenen hatların dışına çıkartılması gerektiğini vurguladı. Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, Fransa ve çirkin karikatürleriyle öne çıkan Charlie Hebdo Dergisi'ne sert tepki gösterdi. Dergi ile ilgili hukuki sürecin sürdürüldüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon mesajı

Suriye'de yeni askeri operasyon yapılması ile mesajlar verdi. Türkiye karşıtlığının dozunu artıran Fransa'ya sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kritik mesajlar verdiği grup toplantısına hayatını kaybeden Ak Parti Milletvekili Markar Esayan'ın fotoğrafını selamlayarak başladı.

Hatay'daki başarısız terör saldırısına değindi Erdoğan. Terör örgütleri tarafından Türkiye'nin tehdit edilmesine müsaade edilmeyeceğini vurguladı

Erdoğan'a gazeteciler tarafından "Yeni bir operasyon mu geliyor?" sorusu yöneltildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında Fransa'nın tavırlarına ilişkin de konuştu.

Erdoğan, çirkin karikatürleriyle kendisini ve Hz. Muhammed'i hedef alan Charlie Hebdo (Şarli Hebdo) Dergisi’ne de sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın tepki gösterdiği dergiyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bir soruşturma başlattı. Soruşturmanın yurt dışı ayağı da olacak.

# hatay # fransa # Charlie Hebdo