Tuncel'in "kaçak" günleri

Erhan Tuncel'in "arandığı" 36 gün boyunca evine 1 kilometre yakınlıktaki bir villada yaşadığı ortaya çıktı. Komşuları polisin Tuncel'in kayıtlı olduğu adresi bile kontrol etmediğini söyledi. Görgü tanıkları da ilçe polisinin Tuncel'e "Erhan Bey" diye hitap ettiğini belirtti. Tuncel'in sürekli gittiği kafede Abdi İpekçi'nin katili Mehmet Ali Ağca ile buluştuğu da öne sürülüdü.

Tuncel'in "kaçak" günleri

Polisin HrantDink cinayetinin "Büyük Abisi" ErhanTuncel'i 36 gün boyunca hiç aramadığı ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Tuncel yakalama kararının ardından ikametinin kayıtlı olduğu evin 1 kilometre ilerisinde bir villada yaşamını sürdürdü. Aynı sokaklarda dolaştı, aynı kafeye giti. Zaman zaman polislerle karşılaştı, sohbet etti. Kumburgazlılar ilçe polisinin Tuncel'e "Erhan Bey" diye hitap ettiğini söyledi.

Komşuları, polisin Tuncel'in kayıtlı olduğu adresi hiç kontrol etmediğini belirtti.

Haberde Tuncel'in sürekli gittiği Elazığlı hemşehrilerine ait kafede Abdi İpekçi’nin katili Mehmet Ali Ağca ile buluştuğu belirtildi. Görgü tanıklarının anlatımına göre Erhan Tuncel, Mehmet Ali Ağca'ya hayranlığını dile getirdi, "Sizin en büyük hayranlarınızdan biriyim" ifadelerini kullandı. İlerleyen günlerde sık sık Ağca ile bir araya geldi.

# kaçak # büyük ağabey # hrant # dink # Erhan # Tuncel # günleri # 36 gün