Emenike ortaya çıktı! Bu iddia doğruysa...

Beşiktaş derbisinin olay adamı Emmanuel Emenike, üzerindeki kara bulutları dağıtmak için çareyi büyüde arıyor iddiası ortaya atıldı.

Emenike ortaya çıktı! Bu iddia doğruysa...

Beşiktaş derbisinin olay adamı Emmanuel Emenike, üzerindeki kara bulutları dağıtmak için çareyi büyüde arıyor iddiası ortaya atıldı.

Suskun golcü, üzerindeki şanssızlıktan kurtulmak için soluğu Avrupa'daki Nijeryalılar'ın büyü merkezi olarak kullandığı Londra'daki restoranda aldı

Derbide taraftarın tepkisiyle sarsılan Emenike soluğu havalimanında alırken, yıldız futbolcunun yolculuğu ile ilgili olarak Milano, Londra ve Nijerya isimleri ortaya atılmış, kulüp çalışanları futbolcunun 6 aydır görmediği ailesini ziyaret için hocasından izin aldığını söylemişti. Ancak Emenike İngiltere'nin başkenti Londra'da görüldü.

ŞANSSIZLIK İÇİN SON ÇARE

InterContinental Park Lane Otel'e yerleşen Emenike, daha sonra Old Kent Road semtindeki Presidential Suya isimli Afrika restoranına gitti. Nijeryalı, burada bazı Fenerbahçeli taraftarların tepkisiyle karşılaşırken, gerginliğin büyümesine restoran çalışanları engel oldu. Nijerya geleneklerinin sürdürüldüğü ve çeşitli büyülerin yapıldığı bir mekan olarak bilinen restorana, Emenike'nin üzerindeki şanssızlıktan kurtulmak için gitmiş olabileceği ifade edildi.

5 MİLYON EURO'YA GİDER

Bu arada derbi sonrası yaşanananlar Emenike'nin kredisini Başkan Aziz Yıldırım'ın gözünde de tüketti. Menajeri Erdem Konyar aracılığıyla devre arasından bu yana İngiltere'de takım arayan futbolcu, elle tutulur bir teklifle kulübe gelemedi. O nedenle rota Katar'a çevrildi. Fenerbahçe, 5 milyon Euro'ya Emenike'nin gidişine sıcak bakıyor.

WEBO'DAN TEPKİ

Emenike'nin oyundan çıkmasının Afrika basınında "ırkçılık" olarak yorumlanmasına F.Bahçe'nin Kamerunlu yıldızı Webo'dan tepki geldi. Cadena Ser radyosuna konuşan Webo, "Taraftarın verdiği tepki gol kaçırdığı içindi. Türkiye'de ırkçılıkla hiç karşılaşmadım" dedi.

MÜJDE GİBİ SEVK

F.Bahçe, Beşiktaş derbisinde talimatlara aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ya gönderildi. Kötü ve çirkin tezahürattan sevke gerek olmadığı için sarı-lacivertliler

tribün kapatma cezası almayacak. Emre ile Bilic arasında tartışmalar için sevke gerek görülmedi.

Hürriyet

# emenike # iddia # emmanuel emenike # çare