ABD Başkanı Trump: Maduro ile görüşebilirim

ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun kendisiyle görüşmek istediğini açıkladı. Görüşme teklifine olumsuz yaklaşmayan Trump, “Çok az görüşme teklifini reddettim. Bunu değerlendirebilirim” dedi.

ABD Başkanı Trump: Maduro ile görüşebilirim

Maduro, Trump ile görüşmek istiyor. Bu bilgiyi Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump açıkladı. Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun kendisiyle görüşmek istediğini söyledi.

Axios kanalına konuşan Trump, ABD ile Venezuela arasındaki gerginliğe ilişkin değerlendirmeler yaptı. Trump’a Maduro ile muhtemel bir görüşmeye nasıl bakıyorsunuz? sorusu yöneltildi. ABD Başkanı, “Maduro görüşmeyi istiyor ve ben de görüşmelere karşı değilim. Çok az görüşme teklifini reddettim. Bunu değerlendirebilirim” yanıtını verdi.

Trump, Venezuela’da ABD’nin desteğiyle kendini geçici devlet başkanı ilan eden Juan Guaido'ya herhangi bir bağlılığının olmadığını dile getirdi. Trump, “Onunla da olur onsuz da ama Venezuela'da yaşananlara son derece karşıyım” ifadesini kullandı.

ABD Başkanı, Guaido’ya verilen desteğin arkasında eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın olduğunu söyledi.

ulusal.com.tr

# abd # trump # Venezuela # maduro