Okullara kar tatili

Kar nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildi.

Okullara kar tatili

100 köy yolunun kapandığı Bitlis'te, merkezin yanı sıra Tatvan, Ahlat, Adilcevaz, Mutki, Güroymak ve Hizan'daki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Gaziantep’in İslahiye, Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

Hatay’da Yayladağı, Altınözü ve Hassa ilçelerinde okul öncesi, ilk ve orta dereceli tüm okullar tatil edildi.

11 köy yolunun ulaşıma kapandığı Manisa Soma'da köylerden şehir merkezine giden öğrenciler için okullar 2 gün tatil edildi.

Van merkez ve merkeze bağlı köylerde, Balıkesir merkez ve köylerde, Rize ve Samsun'da il genelinde, Bolu kent merkezinde, Konya'nın Ereğli, Halkapınar, Hadim ve Taşkent ilçelerinde eğitime ara verildi.

Diyarbakır merkez ile Kayapınar, Yenişehir, Sur ve Bağlar ilçelerinde, Ordu'nun Ünye ve Fatsa ilçe merkezleri dışında kalan yerlerde okullar tatil edildi.

Trabzon merkez ile Akçaabat, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Düzköy, Hayrat, Köprübaşı, Maçka, Of, Tonya, Vakfıkebir, Sürmene ve Yomra ilçesi ile Araklı ilçesinin belde ve köylerinde eğitime 1 gün ara verildi. Şalpazarı ilçesinde ise bugün ve yarın tatil edildiği duyuruldu.

Giresun merkez ile Bulancak, Piraziz, Keşap, Espiye, Görele, Tirebolu, Eynesil, Güce, Doğankent, Şebinkarahisar ve Çanakçı ilçelerinde 1 gün Dereli ve Yağlıdere ilçelerinde ise 2 gün tatil edildi.

Karaman'ın Ayrancı, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerinde, Niğde il genelinde, Batman kent merkezi ve merkeze bağlı köyler ile Sason ve Gercüş ilçeleri, Hakkari il merkezi ile Yüksekova, Çukurca ve Şemdinli ilçeleri, Adıyaman'ın Sincik ilçesi, Tokat'ın Erbaa ilçesi, Şırnak merkez ve bağlı köyler ile Güçlükonak, Beytüşşebap, İdil ve Uludere ilçesi ile bu ilçelere bağlı köyler eğitime ara verilen yerler arasında.

ulusalkanal.com.tr

# eğitim # kar # okul # ara