Sinemalarda bu hafta

Bu hafta 2'si yerli 8 film vizyona girecek. Dram, aksiyon, bilim kurgu ve korku türü meraklılarının ilgisini çekecek filmlerin yanı sıra belgesel ve animasyon türünde de iki film izleyicisiyle buluşacak.

Sinemalarda bu hafta

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 8 film vizyona girecek.

Dram ve aksiyon ağırlıklı "Fırtınalı Soygun"'da, büyük bir kasırganın vurduğu sırada bir soygunun altından kalkmaya çalışan çete üyeleri ile bu soygunu engellemeye çalışan polisin hikayesi anlatılıyor.

"Yeni Mutantlar" adlı film ise, mutant olduklarını travmatik olaylarla keşfeden bir grup gencin hikayesini konu ediniyor. Film, bilim-kurgu ve aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Haftanın bir diğer aksiyon filmi "Silahlar Fora"... Film, yanlış insanlara çattıktan sonra ellerine bağlı silahlarla uyanan bir adamın, kaçırılan eski sevgilisini kurtarmaya çalışma hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

David Ryan Keith'in yönettiği "Karanlığın İçinden", korku ve gerilim türünde. Film, ebeveynlerinin ortadan yok olmasının ardındaki sır perdesini aralamaya çabalayan, psişik güçlere sahip bir adamın başından geçenleri ele alıyor.

Aldatıldığını düşünen bir adımın hikayesini anlatan,"Uzun Zaman Önce"nin yönetmenliğini Cihan Sağlam üstlendi. Filmde, Esra Bezen Bilgin, Onur Dikmen, Sevinç Erbulak, Serdar Orçin ve Nihan Okutucu başrollerde yer alıyor.

Bu hafta vizyona girecek ikinci yerli yapım film ise Birol Kurt'un yönettiği "Deney". Film, Rusya'da yapamadığı tehlikeli bir deneyi Türkiye'de hayata geçiren Albay Vladimir ile deneyin gelişimini odağına alıyor.

Bu haftanın animasyonu "Hadi Gidelim", dünya üzerinde sihrin var olup olmadığını keşfe çıkan iki kardeşin hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Ünlü K-Pop grubu BTS üyelerinin çıktıkları turneyi anlatan "Break the Silence: The Movie" (Brek dı saylıns dı muvi) adlı belgesel de izleyici ile buluşacak.

ulusal.com.tr

# film # sinema # korku # bilim kurgu # dram # Aksiyon