Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Seda Sayan ile Yemekteyiz'de büyük ödül kimin? 27 Mart Cuma birincisi

Seda Sayan ile Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Büyük merakla beklenen soru sonunda yanıtını buldu. Yemekteyiz'in 160. bölümünde haftanın şampiyonu belli oldu.

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Seda Sayan ile Yemekteyiz'de büyük ödül kimin? 27 Mart Cuma birincisi

TV8 kanalında yayınlanan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacının evine konuk oluyor. Onlar yemek yaparken, Seda Sayan'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacının misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor.Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 10.000 TL'yi kazanıyor.

Dün haftanın birincisi kıyasıya rekabetten sonra Seda Sayan tarafından açıklandı.

Hafta boyunca; İlk gün yarışmacısı Canan'ın diğer yarışmacı arkadaşlarından aldığı toplam puan 16 oldu. İkinci gün yarışmacısı Sevda'nın toplam puanı 14 puan oldu. Üçüncü gün yarışmacısı Halime ise toplamda 16 puan oldu. Dördüncü gün yarışmacısı Sonya'nın ise diğer yarışmacı arkadaşlarından aldığı toplam puan 16 oldu. Son gün yarışmacısı Cuma'nın ise arkadaşlarından topladığı puan 17 puan oldu.

Son gün yarışmacısı Serkan ise toplamda 17 puan aldı. Serkan’ın aldığı düşük puan herkes tarafından tepki topladı.

Seda Sayan’ın ek puanlarıyla birlikte yarışmanın sonuncusu 21 puan ile Sevda oldu. Seda Sayan’dan aldığı 6 puanla toplam 22 puana ulaşan Canan haftanın üçüncüsü oldu. Sonya ile Cuma'nın birincilik için yarıştı. Sonya ve Cuma toplam 25 puan alarak haftanın birinciliğini paylaştı. Büyük ödül olan 10 bin lira iki kişi arasında bölüştürüldü.

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ 160. BÖLÜM FİNAL ANI İZLE

ulusal.com.tr

# yemekteyiz # Yemekteyizde kim birinci oldu # Yemekteyiz izle # yemekteyizde kim kazandı