Meteoroloji'den 6 şehre kar yağışı uyarısı

Meteoroloji'den Doğu Anadolu bölgesindeki 6 şehir için kar yağışı uyarısı geldi.

Meteoroloji'den 6 şehre kar yağışı uyarısı

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Doğu Anadolu Bölgesi için günlük hava tahmin raporunu yayımladı.

Bölgede sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtilen açıklamada, rüzgarın güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği ifade edildi.

Açıklamada, Iğdır çevrelerinde yağmur, Erzurum, Erzincan, Ağrı, Kars, Ardahan ve Tunceli'de karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışının etkili olacağı da bildirildi.

Gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 5, Ardahan'da 4, Ağrı'da 2, Erzurum'da 1 derece ölçüldü. Gece sıcaklık Tunceli ve Iğdır'da 2, Erzincan'da ise 3 derece olarak kaydedildi.

Gün içinde en yüksek sıcaklıkların, Iğdır'da 5, Ağrı ve Erzincan'da 4, Tunceli ve Kars'ta 3, Erzurum'da 2, Ardahan'da sıfır derece olması bekleniyor.

AĞRI'DA CADDE VE SOKAKLAR KARLA KAPLANDI

Ağrı'da da gece başlayan ve sabaha doğru etkisini kaybeden yağış sonrası, cadde ile sokaklar karla kaplandı.

Belediye ve Karayolları 123. Şube Şefliği görevlileri yollardaki, esnaf da iş yerlerinin önündeki karı temizledi.

Bölgede bir süredir yağışın aralıklarla sürdüğü Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan'da da gece özellikle yüksek kesimlerde kar etkili oldu.

# fırtına # sağanak # kar # Erzincan # erzurum # kars # ardahan # kar yağışı # ağrı # Hava durumu # tunceli # Iğdır # hava sıcaklığı # yağmur # kars hava durumu # ardahan hava durumu # Erzincan hava durumu # meteoroloji hava durumu # erzurum hava durumu # tunceli hava durumu # ağrı hava durumu # Iğdır hava durumu # Perşembe hava durumu # hava durumu nasıl olacak # güncel hava durumu # son dakika hava durumu # Meteoroloji açıklama # kar yağışı hava durumu