Bursa'daki Ulusal Gönüllüleri buluştu: Kahvaltılı toplantıda Türkiye gündemi ve yeni atılımlar konuşuldu

Bursa’daki Ulusal Gönüllüleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker YÜCEL ve Ulusal Kanal Genel Müdür Yardımcısı Erdem ÖZDEMİR’in de konuşmacı olarak katıldığı toplantıya ilgi yoğundu. Toplantıda gönüllülere Ulusal Kanal, Ulusal Radyo ve Aydınlık Gazetesi Bursa ofisi için gerekli olan 25 bin lira için imece çağrısı yapıldı.

Bursa'daki Ulusal Gönüllüleri buluştu: Kahvaltılı toplantıda Türkiye gündemi ve yeni atılımlar konuşuldu

Ulusal GönüllüleriBursa'da kahvaltılı toplantı düzenledi.

Toplantıya Görev Medya Bursa Temsilcisi Burhan Kurtulmuş Aytoslu, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel ile Ulusal Kanal Genel Müdür Yardımcısı Erdem Özdemir katıldı.

GLADYO'NUN EZİLMESİNDE AYDINLIK'IN ROLÜ

Toplantıda Türkiye gündemindeki kritik başlıklar ele alındı. Yücel, Aydınlıkçıların Türkiye için verdiği mücadelelere dikkat çekti.

ERDEM ÖZDEMİR ULUSAL KANALI GÜÇLENDİRMEK İÇİN DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

Erdem Özdemir de Türkiye'nin Milli Kanalı Ulusal Kanal'ı güçlendirme çağrısı yaptı.

Ulusal Kanal, Ulusal Radyo, ve Aydınlık Gazetesi'nin Bursa’daki medya atılımı da masaya yatırıldı.

GÖREV MEDYA'DAN İMECE ÇAĞRISI

Görev Medya’nın Bursa Temsilcisi Burhan Kurtulmuş Aytoslu, Bursa Ofisi için gerekli olan 100.000 liralık yatırım hedefinin 75.000 lirasının tamamlandığını söyledi. Kalan 25 bin lira için de imece çağrısı yaptı.

Kampanyaya katkı vermek isteyen gönüllülerin 05071051980 ya da 05468468499 numaraları ile iletişime geçebileceği belirtildi.

# bursa # ulusal kanal # aydınlık gazetesi # görev vakfı # mustafa ilker yücel # Ulusal Gönüllüleri # kahvaltı # Erdem Özdemir # görev medya