Cumhuriyet Kadınları Derneği: ''Üretime değil ithal ürüne kota''

Antalya’da, Cumhuriyet Kadınları Derneği Konyaaltı Şubesi “Yerli Malı Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında etkinlik düzenledi. Etkinlikte yerel tohumdan yerli basmalara birçok ürün öne çıktı. Bağımsızlığın ön koşulunun yerli üretimin desteklenmesi ve arttırılması olduğuna dikkat çekildi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği: ''Üretime değil ithal ürüne kota''

Keşkekler pişti, Kavurgalar kavruldu, pazenler giyildi… Yerli malı haftasında, işte bu kadim değerler yeniden hatırlandı.

Antalyalı kadınlar, Cumhuriyet Kadınları Derneği Konyaaltı Şubesi “Yerli Malı Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında düzenlediği etkinlikte bir araya geldi.

Etkinlikte yerel tohumun önemine ve planlı tarım uygulamalarına dikkat çekildi. Cumhuriyet devrimlerinin üretim politikalarıyla Türkiye’nin yeniden kendi kendine yeten ülke olabileceği vurgulandı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Konyaaltı Şube Başkanı Fatma Özdemir, Türkiye’nin en önemli savunma mevziisinin üretim olduğunu vurguladı. Özdemir, Türkiye’de üretilen ürünlerin ithalatına karşı kota konulması çağrısı yaptı.

# üretim # ürün # Cumhuriyet Kadınları Derneği # CKD