Doğu Perinçek'ten Antalya'da 2 günlük dolu dolu program

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Konya'daki Üretim Devrimi Kurultayı öncesi Antalya'daydı. Dolu dolu bir programla üreticilerle bir araya geldi. Perinçek'in katıldığı etkinliklerde çok sayıda vatandaş Vatan Partisi’ne üye oldu. Uzun kuyrukların oluştuğu üye katılım töreni düzenlendi. Üreticilerin sorunlarına çözümü ulaştıran Vatan Partisi Adıyaman'da da üretim Devrimi Kurultayı düzenledi.

Doğu Perinçek'ten Antalya'da 2 günlük dolu dolu program

Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı toya hazırlanır gibi hazırlandı. Kentte gidilmeyen köy, çalınmayan kapı bırakılmadı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Antalyalılarla buluştu.

Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı, Genel Başkan Doğu Perinçek’in katılımıyla 2 gün süren program düzenledi. Üretim Devrimi Kurultayı'ndan, Türkiye’nin Çıkış Yolu Konferansı’na, keklik havalarından teke oyunlarına... Binlerce Antalyalı dolu dolu geçen bu programda Perinçek ile özlem giderdi.

Konferansın ardından Vatan Partisi Lideri kitaplarını Antalyalılar için imzaladı. Üye katılım töreni de yapıldı. Yeni üyeler rozetlerinin takılması için uzun kuyruklar oluşturdu.

Dolu dolu geçen programın yorgunluğu da ‘Birlik ve Dayanışma Yemeği’nde atıldı. Ulusal Strateji Merkezi Genel Başkanı ve Görev Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Şule Perinçek, Görev Vakfı’nın çalışmalarını aktardı.

Şule Perinçek, tüm vatandaşları Görev Vakfı’na üye olmaya ve görev almaya çağırdı.

15 Temmuz Vatan Şehitleri Derneği Genel Başkanı Zeki Kılınç, yazdığı şiiri paylaştı.

Hep bir ağızdan türkülerle, Teke oyunları, zeybekler ve halaylarla şenlik havasında geçen dayanışma yemeğinde, Vatan Partisi Lideri türküleri türkülere bağladı.

ADIYAMANLI ÜRETİCİLER KURULTAYDA BULUŞTU

Vatan Partisi Adıyamanlı üreticiler ile de buluştu. Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yapılan Üretim devrimi kurultayına çok sayıda üreticinin yanı sıra; Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Arif Doğan, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Adıyaman Suvarlı Belediye Meclis Üyesi Cafer Sincer, Deva Partisi İlçe Başkanı Cuma İşler, Saadet Partisi İlçe Başkan Vekili Nurullah Solak da katıldı.

Hükümetin dayattığı tütün kooperatif modelini eleştiren Doğan, Türkiye de girdi maliyetlerinin artmasından dolayı işlenmeyen on binlerce dönüm toprak olduğunu belirtti.

Girdi maliyetlerinin fahiş şekilde artmasını eleştiren Kalemkaş Mahallesi Muhtarı Cengiz Kanoğlan, Besni üzüm fiyatlarının yıllardır aynı olması nedeniyler bağların söküldüğünü söyledi.

Kurultay da konuşan bir diğer isim ise Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım’dı. Yıldırım, bölgede yapımı süren barajdan Gölbaşılı üreticilerin faydalanamayacak olmasına tepki gösterdi.

Kurultayda üreticiler kooperatifleşme çağrısında bulundu.

# antalya # kepez # Adıyaman # Doğu Perinçek # Üretim Devrimi Kurultayı