Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: ''Teröristlerde çöküş olduğunu hepimiz görüyoruz''

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, komutanlarla video konferans toplantısı düzenledi. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Akar, Kerkük'te yaşanan gelişmelerin yakından takip etdildiğini belirtti. "Türkmenlerin haklarının korunması bizim için çok önemli" dedi. Bakan Akar, Rusya-Ukrayna-NATO üçgenindeki gerilimin, barışçıl yollarla çözülmesini istediklerini de belirtti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: ''Teröristlerde çöküş olduğunu hepimiz görüyoruz''

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, komutanlarla video konferans toplantısı düzenledi. Toplantıya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kuvvet Komutanları, Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu ve birlik komutanları katıldı.

Bakan Hulusi Akar, terörle mücadelede bir kez daha kararlılık vurgusu yaptı. Terör örgütü PKK'daki çöküşün herkes tarafından görüldüğünü ifade etti.

IRAKKERKÜK'TEKİ GELİŞMELER

Kerkük'te yaşanan gelişmelerin yakından takip edildiğini söyleyen Akar, "Türkmenlerin haklarının korunması bizim içim çok önemli" dedi.

RUSYA-NATO- UKRAYNA GERİLİMİ

Bakan Akar, Rusya, NATO ve Ukrayna üçgenindeki gerilime de değindi. "Temennimiz gerilimin barışçıl yöntemlerle çözülmesi" ifadelerini kullandı.

# rusya # Ukrayna # hulusi akar # terör örgütü pkk # terör # ırak # terörle mücadele # nato # Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar # Kerkük # Hulusi Akar terör # Hulusi Akar terörle mücadele # Hulusi Akar son dakika # Hulusi Akar son açıklamaları # Hulusi Akar açıklaması