TOGG CEO'su Gürcan Karakaş açıkladı: TOGG'un fiyatı ne kadar olacak?

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş milli araba dışında şehir içi ulaşımda scooter veya küçük ulaşım araçlarını da üretebileceklerini söyledi. TOGG fiyatlarına da değerlendiren Karakaş, sayı arttıkça ulaşılabilirliğin de artacağını belirtti.

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş açıkladı: TOGG'un fiyatı ne kadar olacak?

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un CEO’su Gürcan Karakaş farklı ulaşım araçlarının üretimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mikro Mobilite çözümlerinin gelecekte TOGG’da olabileceğini söyleyen Karakaş, şehir içi ulaşımda scooter veya küçük ulaşım araçlarını üretebilecek bir yapıda olduklarını söyledi.

TOOG'UN FİYATI NE KADAR OLACAK?

TOGG fiyatlarına da değerlendiren Karakaş, “Sonuçta ulaşılabilirlik veya rekabetçilik sadece ve sadece bulunduğunuz segmentle ilgili değil, ekosistemle beraber ulaşacağınız adetlerle de alakalı… Adet sayısı arttıkça ulaşılabilirlik de artacak. Dedi.

TOGG’un testlerinde, ileride değişecek olan kıstasları da hesaba katarak çalıştıklarını söyleyen Karakaş, “2022’de regülasyonların bir kısmı değişiyor. Yanılmıyorsam 14 tanesi değişiyor. İçinde çarpışma testleri ile ilgili olanları da var… Bunların hepsi bir anda değişirse nasıl yapacağımızı tartışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Karakaş, tahminlerinin, 2023 yılında sürecin tamamlanacağı ve akıllı cihazların satışına başlanacağı yönünde olduğunu söyledi.

# togg # togg haberleri # scooter # TOGG ne zaman satışa çıkacak # TOGG fiyatı ne kadar olacak # TOGG fiyatları # TOGG fiyat haberleri # TOGG yeni araç