Diyarbakır'ın Türk bayraklı Ucuz Elektrik eylemi

Vatan Partisi'nin Ucuz Elektrik ve Güvenlik için Kamulaştırma programı kapsamında Diyarbakır'da düzenlediği eylem vatandaşın yoğun katılımıyla kitlesel bir mitinge dönüştü. Mitingden görüntülerin olduğu bir video paylaşan Vatan Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ferdi Tanhan, ''DEDAŞ kamulaştırılsın!'' sözleriyle vatandaşın elektrik dağıtımında kamulaştırma talebini yineledi.

Diyarbakır'ın Türk bayraklı Ucuz Elektrik eylemi

Vatan Partisi Diyarbakır'da Ucuz Elektrik ve Güvenlik için Kamulaştırma programı kapsamında bir eylem düzenledi.

Esnafın, çiftçinin, sanayicinin... Elektrik faturasından mağdur tüm yurttaşların sorun ve çözümlerinin dile getirildiği eylem vatandaşın yoğun katılımıyla kitlesel bir mitinge dönüştü.

Vatan Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ferdi Tanhan da provokasyonların izin verilmediği eyleme ilişkin bir video paylaştı.

Mitingden görüntülerin olduğu videoda Tanhan, ''PKK burada kepenk açtırmıyordu, şimdi DEDAŞ kepenk açtırmıyor. Hızla DEDAŞ kamulaştırılsın!'' sözleriyle vatandaşın elektrik dağıtımında kamulaştırma talebini yineledi.

# Diyarbakır # diyarbakır # vatan partisi # elektrik # eylem # Ucuz # türk bayrağı # Vatan # Partisi # kamulaştırma # ferdi tanhan # dbp diyarbakır il başkanı # ucuz elektrik # ucuz elektrik kampanyası # diyarbakır ucuz elektrik