İyi Parti ABD'ye gidiyor

Ankara’da ABD ile temasları artıran İyi Parti bu kez Washington’a gidiyor. İyi Parti’den genel başkan yardımcıları ve vekillerin olduğu bir heyetin şubat ayı sonu ABD’ye gideceği iddia edildi. Heyetin ABD’de de düşünce kuruluşları ile temasta bulunacağı belirtildi.

İyi Parti ABD'ye gidiyor

İyi Parti’den ABD’ye dikkat çeken bir ziyaret yapılacağı öne sürüldü.

ABD ile temaslarını Ankara’da büyükelçiler vasıtasıyla sürdüren İyi Parti, bu görüşmeleri ileri seviyeye taşıyor. CNNTürk’ün haberine göre, İyi Parti’den bir heyet Şubat ayı sonunda ABD’ye gidecek.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in olmayacağı söylenen ziyaret heyetine Genel Başkan Yardımcısı Kamil Erozan ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'nun katılacağı belirtildi.

İyi Parti’nin ABD temaslarında düşünce kuruluşları başta olmak üzere çok sayıda görüşme yapacağı ifade edildi. Haberde yer alan bilgiye göre İyi Partili kaynakların, "Ziyarette bir siyasi partinin yapabileceği bütün temasları yapacağız" dediği öğrenildi.

# abd # ankara # İyi Parti # ziyaret # büyükelçi # millet ittifakı # meral akşener # washington # Atlantik # iddia # cnn türk # şubat # Müsavat Dervişoğlu # KAMİL EROZAN