''Hedefimiz Ulusal Kanal'ı Türkiye'nin 1. kanalı yapmak''

Üretenlerin kanalı Ulusal Kanal zirve hedefi yolculuğunda "Gönüllü" seferberliği başlattı.

''Hedefimiz Ulusal Kanal'ı Türkiye'nin 1. kanalı yapmak''

Üretenlerin kanalı Ulusal Kanal zirve hedefi yolculuğunda "Gönüllü" seferberliği başlattı. Yeni görev destekleri düzenli hale getirmek.

Desteklerin düzenli hale getirilmesi durumunda ihtiyaçlar anında karşılanmış olacak. Böylece Ulusal Kanal'ın sesi daha gür çıkacak.

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan da üretenlerin kanalının zirveye taşınması için herkesi seferberliğe davet etti.

Adnan Türkkan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

- Değerli Ulusal Kanal izleyicileri öncelikle hepinize yürekten teşekkür ediyoruz. 2021 yılında sizlerin alın teriyle, göz nuruyla, emeğiyle hep beraber Ulusal Kanalımızı Digiturk'e ve Tivibu'ya soktuk. 5 milyon haneye daha Türkiye'nin çözümlerini, üreticilerin çözümlerini ulaştırır hale geldik. Sizlerin sayesinde. Şimdi önümüzde yeni görevler var. Gözümüzü zirveye diktik. Hedefimiz, üreticilerin kanalını zirveye taşımak, Ulusal Kanal'ı Türkiye'nin 1. kanalı yapmak. Biz görevlere hazırız, kolları sıvadık. Sizlerden de Ulusal Kanalımızı daha büyütmek, daha güçlendirmek için Ulusal Gönüllüsü olmaya davet ediyoruz. 20 yıldır, Ulusal Kanal'ı, Ulusal Gönüllüleri ayakta tuttu. Her ay maaşlarnızdan, gelirlerinizden, sofranızdan kısarak bu vatan savaşında, yeni dünyanın kuruluşunda, üreticilerin iktidara yürüyüşünde Ulusal Kanal'a güç verdiniz, omuz verdiniz. Şimdi artık Turksat ile ilgili Digiturk ile ilgili ileri dönemlerde kampanya yapma çalışmasından vazgeçiyoruz. Ne yapıyoruz? Artık her ay Ulusal Gönüllü aidatlarımızı düzenli hale getiriyoruz. Biz önümüze çıkan büyük sorunları o kampanyalarda sizlerin destekleriyle aştık. Maalesef zaman zaman çok birikti zaman zaman çok sıkıştık. Sizler zaten Ulusal Kanal'ın yayını Türksat'tan kesilmesin diye hep katkılar yaptınız. Şimdi diyoruz ki kamoanyadan kampanyaya yaptığınız o katkıları gelin düzenli hale getirelim. Her ay düzenli olarak Ulusal Gönüllüsü olalım. Ulusal Gönüllüsü olalım ki Ulusal Kanalımızı el birliğiyle zirveye taşıyalım. Buna inanıyoruz. Üreticilerimizin kanalı Ulusal Kanal zirveye çıkacak. Yeni dünyanın sesi Ulusal Kanal Türkiye'nin 1. kanalı olacak. İyi ki varsınız.

Ulusal Gönüllüsü olmak için hemen arayın:

• İletişim Hattı: 0212 245 81 81
• WhatsApp: 0535 545 70 65
• Yurt dışı: +49 1511 895 89 82
• İnternet sitesi: www.ulusalgonullu.com

# türkiye # kampanya # ulusal kanal # destek # Ulusal # Vatan # yardım # adnan türkkan # Digitürk # zirve # türksat # kanal # tivibu # seferberlik # Ulusal Gönüllüleri